Spor Haber Girişi : 19 Kasım 2012 16:45

Sönmez'den şampiyonaya çağrı

Sönmez'den şampiyonaya çağrı
Türkiye Boks Şampiyonası 26 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında Erzurum da yapılacak.
Erzurumajans-Türkiye Boks Şampiyonası 26 Kasım-01 Aralık tarihleri arasında Erzurum da yapılacak.

Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasını değerlendiren Milli Takım Antrenörü Gürkan Sönmez, Şampiyonanın Erzurum'da yapılıyor olmasının önemine değindi. Antrenör Sönmez, ''Erzurum artık her branşta madalya alan dikkatleri üzerine çeken bir ilimiz olmuştur. Türkiye Boks Federasyonumuz ilimize kayıtsız kalmayarak kamp merkezi olarak uygun görmüş sportif faaliyetleri kapsamın da örnek illerini başında gösterilmiştir. Federasyonun ilimize bu bakışı bizleri son derece guruldandırmıştır. Spor camiasını içerisin de olan bizle daha çok çalışarak ve alt yapıdan yetişecek genç sporculara dana çok bir şeyler vererek ülkemize faydalı sporcular yetiştirmeyi uluslar arası organizasyonlar da Türk Bayrağımızı göndere çıkartmak ve İstiklal Marşımızı okutturmak adına elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağımızdan kimseni kuşkusu olmasın'' dedi.
Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'e başarılar dileyen Sönmez, ''Boks Federasyon Başkanımızın projelerini ve çalışma planını çok iyi ve yakından bilen biriyim. Türk Boksunu güzel günler bekliyor. Başkanımız Gözgeç kısa zaman içerisin de federasyonun borçlarını ödemiş ve Türkiye'ni en çağdaş tesis ve kamp merkezilerini bu ülke sporunu hizmetine kazandırmıştır. Boks Federasyonuna bir kurumsal yapı kazandırmanı yanı sıra semceler ve müsabakalara bir ciddiyet kazandırmıştır. Bu duygu ve düşünlere ile tüm Erzurumlu boks severleri ilimizde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına bekliyoruz'' diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.