Bölge Haber Girişi : 02 Mart 2011 12:26

Sönmez'e Milli davet!..

Sönmez'e Milli davet!..
Boksta maziye dönüş başladı. Erzurum'dan bir antrenör ve iki milli sporcu Yıldız Milli takım kampına davet edildi.

Erzurum Ajans-Boksta maziye dönüş başladı. Erzurum’dan bir antrenör ve iki milli sporcu Yıldız Milli takım kampına davet edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan Boks Antrenörü Gürkan Sönmez, Yıldız Milli takımına antrenör oldu. Tunçkılıç Spor Kulübü’nden 66 kilodaki boksör Osman Aydın ile 50 kiloda dövüşen Yusufhan Atabey’de Yıldız Milli takımının Kastamonu’da yapacağı kampa davet edildi. Antrenör Gürkan Sönmez ile sporculardan Osman Aydın ve Yusufhan Atabey Milli takıma çağırılmanın gururunu yaşıyor. 3 Mart’ta başlayacak olan kamp için yola çıkan Erzurumlu iki boksör ve antrenör Gürkan Sönmez, mutluluktan adeta uçuyor.

HAYTA TEBRİK ETTİ

Yıldız Boks Milli takımına Antrenör olan Gürkan Sönmez ile sporcular Yusufhan Atabey ve Osman Aydın’ı tebrik eden Boks İl Temsilcisi Kadir Hayta, kendilerini kutlayarak başarılar diledi. Hayta, Boks Milli takımına Antrenör olan Gürkan Sönmez ile sporcuların başarılı olacaklarına inandığını belirterek, “Boksta maziye dönüş başlamıştır. Artık Erzurum yeniden boksun kalesi olmak için kabuk değiştirmiştir. Büyükler ve bayan boksörlerden sonra yıldızlarda da milli takıma sporcu ve antrenör vermek Erzurum için bir gurur kaynağı olmuştur” dedi.

Büyük erkekler boks milli takımına da geçtiğimiz hafta Mustafa Kalkan antrenör olmuştu. Kalkanla birlikte Erzurumlu boksörlerden Ömer Aydoğan, Ulus Kaya, Mustafa Doğan, Emrah Ceylan gibi boksörlerde kampta yer almıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.