Spor Haber Girişi : 22 Eylül 2021 13:25

Sözeri, "Şehrimiz ve takımımız adına gurur duydum"

Sözeri,
BB Erzurumspor'da Eyüpspor galibiyetinin yankıları sürüyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Dadaşların Hocası Erkan Sözeri, “Maçın temsilcisi yanıma yaklaşarak ‘hocam sizi kutluyorum, Erzurumspor İtalya takımı gibi oynuyor’ dedi. Bu da bizleri sevindirdi” diye konuştu.

 

TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Adanaspor maçı hazırlıkları devam ederken, Eyüpspor galibiyetinin yankıları da sürüyor.

 

Cezası nedeniyle takımını tribünden izleyen Teknik Patron Erkan Sözeri, “Maç bitti, tribünden aşağı inerken maçın temsilcisi yanıma yaklaştı ve galibiyetten ötürü bizi tebrik etti. Temsilci bana ‘hocam takımınız aynen İtalyan takımı gibi oynuyor’ dedi. Bu övgü de bizleri çok sevindirdi. Şehrimiz ve takımımız adına gurur anları yaşadım” dedi.

 

Arvy 40 yıllık sağbek gibi oynadı

 

Eyüpspor maçının sonlarına doğru Arvydas Novikovas’ın sağbek oynadığına da işaret eden Sözeri, “Özgür Sert’i oyuna aldık, Özgür sağbek oynayacaktı. Arvy yedek kulübemize gelerek ben daha tecrübeliyim sağbek ben oynayayım dedi. Biz de kendisini sağbek oynattık. Hatta 40 yıllık sağbek gibi oynadı. Kendisine hem teşekkür ediyorum, hem de kutluyorum” diye konuştu.

 

Eyüpspor camiasına teşekkür

 

Eyüpspor Kulüp Başkanı ve yönetimine tribünlerde kendisine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür eden BB Erzurumspor’un Hocası Erkan Sözeri, “Tribünde beni gerçekten çok iyi ağırladılar. Eyüpspor camiasına misafirperverliği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Takımı ile de gurur duyduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, “Oyuncularım bu şehrin en önemli temsilcileri, onlarla gurur duyuyorum, maratonun sonunda onlarla birlikte mutlu sona ulaşacağız” dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.