Siyaset Haber Girişi : 11 Ocak 2012 03:00

SP'den Erzurum Ajans'a ziyaret

SP'den Erzurum Ajans'a ziyaret
Saadet Partisi Erzururm İl Başkanı Faik Çalık ve teşkilat yöneticileri Erzurum Ajans'ı ziyaret etti.
Erzururm Ajans-Saadet Partisi(SP) Erzurum İl Başkanı Faik çalık ve teşkilat yöneticileri Erzurum Ajans'ı ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladı.

Erzururm Ajans'ın tarafsız ve hızlı haberciliğini takdirle karşıladıklarını anlatan SP İl Başkanı Çalık ve beraberindekiler İmtiyaz Sahibimiz Turhan Bozkurt ile bir süre görüşerek Erzurum ve ülke gündemine yönelik tespit ve değerlendirmelerde bulundular.

Saadet Partisi'nin Erzurum'daki çalışmaları hakkında da bilgiler veren il Başkanı Çalık, Türkiye genelinde bir hamle gerçekleştirdiklerini ifade ederek, yapılacak ilk seçimlerde Türkiye'nin kaderini partilerinin tayin edeceğini söyledi.Merhum Genel Başkanları Necmettin Erbakan'ın Başbakan olduğu 54 hükümetin başarısını henüz hiç bir hükümetin yakalayamadığını da vurgulayan SP İl Başkanı Faik Çalık, partilerinin Erzurum'da her geçen gün halktan büyük teveccüh gördüğünü ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ocak ülkücüsü 01 Ocak 1970 02:00

    Nejmettin değil Necmettin :) Turhan öyle masa başında oturmakla haberci olunmuyor

  • alperen keleş 01 Ocak 1970 02:00

    faik çalık'ıizleyin mitingde dinlemiştim çok güçlü hitabeti var