Bölge Haber Girişi : 11 Mart 2011 14:38

SP'nin tek hedefi TBMM'ye girmek!..

SP'nin tek hedefi TBMM'ye girmek!..
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu, ''12 Haziranda yapılacak seçimlerde, Milli Görüş Hareketi'nin temsilcisi Saadet Partisi'nin TBMM'ye girmesi tek arzumuz''dedi.

Erzurum Ajans-Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Sedat Laloğlu, "12 Haziranda yapılacak seçimlerde, Milli Görüş hareketinin temsilcisi Saadet Partisinin TBMM'ye girmesi tek arzumuz" dedi.

Laloğlu, Müceldili Konağı'nda düzenlediği basın toplantısında eski Başbakanlardan Saadet Partisi'nin merhum lideri Necmettin Erbakan'ın ölümünün ardından Erzurum'un, tarihi misyonuna yakışır bir şekilde hareket ettiğini söyledi.

Erbakan'ın ömrünü Türkiye'nin gelişimine adadığını ve yaşamı boyunca büyük sıkıntılar çektiğini belirten Laloğlu, şunları kaydetti:

"Muhterem Erbakan hocamızın cenazesi onun ne kadar büyük bir lider olduğunu bir kere daha gözler önüne serdi. Erbakan hocamızın cenazesinde farklı görüşten binlerce kişi bir araya geldi. Ayrıca 67 ülkede gıyabi cenaze namazı kılındı. Biz de Erbakan hocamızın açtığı bu yolda, 'insanların hayırlısı insanlığa faydası olandır' fikrinden hareketle çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Konuşmasında 12 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimine de değinen Laloğlu, şöyle devam etti:

"12 Haziranda yapılacak seçimlerde, Milli Görüş hareketinin temsilcisi Saadet Partisi'nin TBMM'ye girmesi tek arzumuz. Şu ana kadar partimize milletvekilliği aday adaylığı için 37 başvuru oldu. Ayrıca olası bir ittifak ihtimali de bulunuyor. Seçimler Türkiye için büyük öneme sahip. Parti olarak bu bilinçle hareket ediyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.