İlçeler Haber Girişi : 11 Mayıs 2012 10:05

Start Ertuğrul gaziden verildi

Start Ertuğrul gaziden verildi
Palandöken Belediyesi yaz sezonuyla birlikte ilçenin en eski yerleşim alanlarından biri olan Ertuğrul Gazi Mahallesinde çukur evler olarak bilinen bölgede karo, bordür kilit taş ve granit taş çalışmalarına start verdi.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi yaz sezonuyla birlikte ilçenin en eski yerleşim alanlarından biri olan Ertuğrul Gazi Mahallesinde çukur evler olarak bilinen bölgede karo, bordür kilit taş ve granit taş çalışmalarına start verdi.
Yaz ayının gelmesiyle belediyenin plan ve programı dahilinde yol ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, İhtiyaca göre hizmet ürettiklerini kaydetti.
İlk etapta üç Mahalle de çalışma başlattıklarını söyleyen Başkan Bulutlar,” Yaptığımız program dahilinde tespit ettiğimiz ve acilli yet arz eden Ertuğrul Gazi Mahallesi Çukur evler olarak bilinen bölgemizden başladık. Şuanda ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisinde bu bölgemiz dışında Kazımyurdalan ve Yunus Emre Mahallelerimizde karo, bordür, granit taş ve kilit taş çalışmalarına başladık. Bu mahallemize ilk etapta 25 bin metrekare karo, 17 bin metre bordür, 25 bin metrekare kilit taşı ve 10 bin metrekare granit taş çalışması başlattık. Uygun görülen cadde ve sokaklarımıza ise daha sonra ilahesi tamamlanmış mevsimin dahada sıcak olmasını beklediğimiz zaman dilimi içerisinde standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızın ikinci etabında bazı mahallelerimizde gecen yıldan kalan yarım işlerimizi var bunları tamamlayarak daha temiz, sağlıklı ve huzurlu Palandöken için bir adım daha atmış olacağız ” Dedi

BULUTLAR,’ÇALIŞMALARIMIZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK’

Belediye Başkanı Bulutlar,” Palandöken Belediyesi olarak 2009.2010.2011 yılında başlattığımız bir çalışma çerçevesini de “Mahalleleri sil baştan yapıyoruz ” sloganını 2012 yılında da söylüyoruz. Bu yaz sezonu da ihale ettiğimiz yaklaşık 30 bin ton standartlara uygun asfaltı Palandöken halkının ayaklarının altına yine sereceğiz. Hep söylüyoruz tüm mahallelerimize eşit ve adaletli bir şekil de hizmet götüreceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Artık Palandöken ilçesin de asfalt ve yama problemi olmaması için çalışacağız. İlçe halkımızın layık olduğu yaşam ortamlarını oluşturmak adına buradayız ve bunu için de var gücümüzle doğru, kaliteli ve ilkeli hizmet vereceğiz” diye konuştu.

MAHALLE HALKI ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Ertuğrul Gazi Mahallesi çukur evler bölgesi halkı, belediyenin yaz sezonluk çalışmasını kendi bölgelerinden başlatmalarından son derece memnun olduklarını belirterek, "Mahalle ve halk günlerinde bir araya geldiğimizde sayın başkanımıza sorunlarımızı söyledik. Sağ olsun Başkanımız en ufak bir olumsuzluğu dahi ciddiye alarak çözüm için ellinden gelini yapmaktadır. 20 yıldır bizleri yok sayan yerel yönetimler 2011 ile 2012 yılını yaz sezonu da Belediye Başkanı Orhan Bulutlar fark etmiştir. İki sezondur mahallemizde başlattığı bu çalışmalar bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Duyarlı çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanı Orhan Bulutlar olmak üzere belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • doğu yakası 01 Ocak 1970 02:00

    palandöken belediyesinin kullandığı karoların kaliteli oluşu dikkatimden kaçmadı.ayrıca kaldırımlara dökülen ve şekil verilerek ve boyanarak da yeni bir uygulama başlattılar.artık daha ucuza daha dayanıklı ve da farlı ama güzel kaldırımlarımız var teşşekkürler büyük başkan.bunu umarrım diğer belediyeler de örnek alır ve hepimizin ortak yaşam alanı olan erzurum daha güzel bir hale gelir inş.