Erzurum Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 12:43

Stat zirvesi

Stat zirvesi
Stadın modernizasyonu Erzurumspor'un kendi evinde maçlarını oynayacağı şekilde projelendirilecek Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Vali Okay Memiş, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF Yetkililerinin katılımıyla Kazım Karabekir Stadı?nda zirve yapıldı.

Stadın modernizasyonu Erzurumspor’un kendi evinde maçlarını oynayacağı şekilde projelendirilecek AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Vali Okay Memiş, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TFF Yetkililerinin katılımıyla Kazım Karabekir Stadı’nda zirve yapıldı. Yeni proje çalışmalarının yapılacağı stadyumda Mavi-beyazların bu sezon maçlarını oynayacağı şekilde çalışmalar devam edecek.

 

Trendyol 1. Lig Takımlarından Erzurumspor’un maçlarını oynadığı Kazım Karabekir Stadı, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında hasar görmüş bu nedenle de Mavi-beyazlılar, iç sahada oynaması gereken maçlarını başka illerde oynamak zorunda kalmıştı. Dadaşların temsilcisinin 2023-2024 sezonunda müsabakalarını evinde oynaması için harekete geçildi.

 

Statta inceleme ve zirve

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Vali Okay Memiş, Proje Daire Başkanı Zafer Kocakaya, Yatırım İnşaatlar Daire Başkanı Salih Kaplan, Yatırım İnşaatlar Şube Müdürü Tarık Çelik, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, TFF Bölge Müdürü Metin Codur ve diğer yetkililerin katılımıyla Kazım Karabekir Stadı’nda inceleme yapıldı ve Erzurumspor’un iç saha maçlarını bu sezon evinde oynaması yönünde çalışmalar başlatıldı. Stadın projelendirmesi de Dadaşların 2023-2024 sezonunda maçlarını evinde oynayabileceği şekilde yapılacak.

 

Altınok’un stat mesaisi

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Mavi-beyazlıların taraftarlarından mağdur olmaması ve müsabakalarını Kazım Karabekir Stadı’nda oynayabilmesi için harekete geçti. Valisi Okay Memiş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Erzurumspor Kulübü Başkanı Ahmet Dal toplantı yapan Altınok geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşme yaparken, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz’le birlikte telekonferans yaparak stadyumun durumunu masaya yatırmıştı. Altınok, Erzurum temsilcisinin mağdur olmaması için bu sezon maçlarını Kazım Karabekir’de oynaması yönünde taleplerini iletmişti.

 

Dal’dan Altınok’a teşekkür

 

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, takımın maçlarını bu sezon Kazım Karabekir Stadı’nda oynaması için harekete geçen ve yoğun bir mesai harcayan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’a teşekkür etti. Dal, “Eski İçişleri Bakanımız ve Erzurum Milletvekilimiz Selami Altınok, büyük bir duyarlılık ve hassasiyet göstererek stadyum konusuna el attı. İnanıyorum ki, maçlarımızı bu sezon iç sahada oynayacağız” dedi.

 

Bu arada GSB ile TFF yetkilileri, Erzurumspor’un iç saha maçlarında kale arkası tribünlere seyirci almak süratiyle müsabakaları oynaması için harekete geçti. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • nihat 21 Temmuz 2023 14:00

    Kaynakları biriktirin hızlı treni öne alın, ne stadı ya. bu milletin kafası hiç mi basmıyor? Hızlı tren en önemli mesele.

  • Dadas 20 Temmuz 2023 16:08

    Birisi sayın Altınok'a, Zehra Taşkesenlioğlu'na, Mehmet Emin Öz'e sorabilir mi Mayıs 2022 de AKP Erzurum iftar yemeğinde Turkcell Global Bilgi den Assistt A.Ş ye geçişte 182 Mhrs çalışanlarının sorunlarını neden çözmediler hepsi işsiz kaldı? Sorun dünyada çözülmüyorsa illa ilahi adalet terazisinin kurulacağı günde mahşer yerinde mi almalı hakkı?

  • Dadaş 20 Temmuz 2023 14:52

    Erzurumlular yeni stadyum istiyor milleti oyalamayı bırakın ayıp oluyor artık.