Bölge Haber Girişi : 23 Aralık 2010 14:39

SYDV'nin yeni muhtar üyeleri belli oldu!..

SYDV'nin yeni muhtar üyeleri belli oldu!..
Oltu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)'nin 2011 yılı faaliyet dönemi için 5263 sayılı kanunun 19. maddesi uyarınca Kaymakamlığın çağrısı üzerine her yıl yapılan mütevelli heyeti üye seçimi gerçekleştirildi

Erzurum Ajans-Oltu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)’nin 2011 yılı faaliyet dönemi için 5263 sayılı kanunun 19. maddesi uyarınca Kaymakamlığın çağrısı üzerine her yıl yapılan mütevelli heyeti üye seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonrası yeni dönemde görev alacak olan muhtarlar belirlenmiş oldu.

İlçe merkezindeki mahalle muhtarlarının mahalle muhtarını köy muhtarlarının ise köy muhtarını belirlediği seçim, Kaymakamlık Toplum Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi.

Bir köy, bir de mahalle muhtarının 2011 yılında görev yapacağı SYDV Mütevelli Heyetinin ilk muhtarı 7 mahalle muhtarının da ittifakıyla Aslanpaşa Mahallesi Muhtarı Yasin Şahin oldu.

MUHTAR ZENGİN, KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK...

Topkaynak Köyü Muhtarı Selahattin Zengin ile Çamlıbel Köyü Muhtarı Osman Kul’un aday olduğu köy muhtarı üye seçimine 65 köy muhtarından 55’i katıldı. Bir oyun geçersiz olduğu oy sayımı sonrası adaylar 27’şer oy alırken kura çekimi sonucu Topkaynak Köyü Muhtarı Selahattin Zengin yeni dönemde de SYDV Mütevelli heyeti üyeliğine seçilmiş oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.