Spor Haber Girişi : 08 Temmuz 2012 11:30

Taekwando dan heyecanı yaşandı

Taekwando dan heyecanı yaşandı
Erzurum’da hafta sonunda Taekwondo Dan Sınavı heyecanı yaşandı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da hafta sonunda Taekwondo Dan Sınavı heyecanı yaşandı.
Yakutiye Spor Salonu’nda yapılan ve 50 dolayında taekwondocunun katıldığı sınavlarda Siyah Kuşak’ta 1. ve 2. Dana geçiş sınavı yapılırken, 1.ve 2. Pum Sınavları da yapıldı.
Taekwondo İl Temsilcisi Kemal Yıldıran başkanlığında yapılan sınavların komisyonunda Rasim Bekar, Ertan Şanlı, Vedat Yılmaz ve Zafer Kavcı da yer aldı. Bir gün sıran Dan sınavlarına katılımın iyi olduğuna işaret eden Taekwndo İl Temsilcisi Kemal Yıldıran, “Bugün burada taekwondo siyah kuşak birinci ve ikinci dana geçiş sınavı ile birinci ve ikinci Pum sınavları yapıldı. Sınavlar sonucunda başarılı olan sporcular diploma almaya hak kazandılar” dedi. Yapılan sınavların ardından siyah kuşakdan ve pum sınavlarında başarılı olan sporcuların diplomaları İl Temsilcisi Kemal Yıldıran ve diğer üyeler tarafından verildi. Taekwondo Dan Sınavlarına Antrenör Sıtkı Toksoy yönetimindeki Oltulu sporcular ile Ömer Budancamanak, Zafer Kavcı, Arif Budak yönetimindeki sporcular da katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.