Erzurum Haber Girişi : 10 Ağustos 2012 16:00

Taraftardan dostluk mesajı

Taraftardan dostluk mesajı
12 Ağustos Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde TRT, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarını Türk Telekom Atlama Kulelerinin zirvesinde buluşturdu.
Erzurum Ajans-12 Ağustos Pazar günü Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesinde TRT, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarını Türk Telekom Atlama Kulelerinin zirvesinde buluşturdu. Esnaf ve gazetecilerin de katıldığı zirvede, iki takının taraftarları derbiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Taraftarlar, Anadolu’nun Zirvesinde, Türkiye’nin tek Atlama Kulesi’nden tüm Türkiye’ye dostluk mesajı verdi. İki takımın taraftarı Erzurum’da oynanacak olan TFF Süper Kupa Finali’nde tüm dünyaya ortak olacak cinsten bir hareket sergileyeceklerini söyledi. Taraftarlar, “Herkes dostluk kazansın diyor, ancak şu ana kadar Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinde hiç dostluk kazanmadı. Ancak bu kez durum öğle olmayacak. Gerçekten dostluk kazanacak. Bizlerde Erzurum’da yaşayan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları olarak bunu kanıtlayacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın, Pazar günü de bunu herkes görecek” dedi.
TRT Haber’in canlı yayın konukları arasında yer alan Yasin Aydın isimli esnafta, Süper derbiye her yönüyle hazır olduklarını ve konuklara Erzurum’un yöresel yemekleri ile hizmet vereceklerini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.