Erzurum Haber Girişi : 16 Aralık 2014 12:47

Tarım araçlarının güvenli kullanımı projesi devam ediyor

Tarım araçlarının güvenli kullanımı projesi devam ediyor
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığınca başlatılan ve yıl sonuna kadar devam edecek olan Tarım araçlarının güvenle kullanımı kampanyası ile ilgili olarak düzenlenen bilgilendirme seminerleri devam ediyor.
Erzurumajans-Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığınca başlatılan ve yıl sonuna kadar devam edecek olan Tarım araçlarının güvenle kullanımı kampanyası ile ilgili olarak düzenlenen bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Proje kapsamında Erzurum Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Yakutiye ilçesine bağlı Yeşilyayla Mahallesi'nde, Traktör sürücülerine yönelik seminer düzenlendi. 50 kişinin katılımı ile gerçekleşen seminerde traktör sürücüleri; Ülkemiz ve Erzurum il genelindeki traktör sayılarının diğer motorlu araçlara oranları, Traktör kazalarının nedenleri, Traktör kazalarında sürücü ve araç kusurları, Muayenelerde dikkat edilen hususlar, Traktörlerde yük ve yolcu taşıma esasları ve Kazalarda ilk yardım konularında bilgilendirildi.

Seminer sonunda ayrıca tüm katılımcılara Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla temin edilen yansıtıcı şeritlerle birlikte el broşürleri dağıtıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.