Bölge Haber Girişi : 14 Mayıs 2010 18:26

Tekerlekli kayak birinciliği başlıyor!..

Tekerlekli kayak birinciliği başlıyor!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez tekerlekli kayak il birinciliği müsabakaları yapılacak. Yarın saat 10.00 da Cemal Gürsel Salıklı Yaşam Yolunda

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez tekerlekli kayak il birinciliği müsabakaları yapılacak. Yarın saat 10.00’da Cemal Gürsel Salıklı Yaşam Yolunda başlayacak olan Tekerlekli Kayak İl Birinciliği yarışları Antrenör Mülkinaz Gündüz yönetiminde yapılacak. 30 dolayında sporcunun yarışacağı il birinciliği müsabakalarında ayrı ayrı yaş gruplarındaki sporcular yarışacak. Nefes kesen maçlara sahne olacak olan müsabakalar Pazar günü sona erecek.Özellikle sprint yarışlarının çok büyük bir ilgi görmesi bekleniyor. Antrenör Mülkinaz Gündüz, Cumbartesi ve Pazar günü yapılacak olan Tekerlekli Kayak Yarışlarının ilk olmas ı sebebiyle büyük bir heyecan taşıyacağını belirterek, tüm spor sevenleri müsabakaları izlemeye davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.