Bölge Haber Girişi : 02 Ağustos 2010 05:26

Tekman'da kayıp kızlar için şok iddia!..

Tekman'da kayıp kızlar için şok iddia!..
Tekman'n Toptepe Köyü'nde kaybolan iki çocuğun yurt dışına kaçırıldığı iddia ediliyor. Tekman Kaymakamı Karatepe,''İddiayı destekleyen bir delil yok'' dedi.

Erzururm Ajans-Tekman’a bağlı Toptepe Köyü’nde evlerinin önünde oyun oynayan ana sınıfı öğrencisi Mercan Sümbül ile birinci sınıf öğrencisi Fazilet Yaşar, bundan tam 61 gün önce aniden ortadan kayboldu. Köylülerle birlikte Jandarma ve Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlikleri köpeklerle karadan arama çalışması başlatıldı ama bugüne kadar sonuç alınamadı. Kızların bulunabilmesi için çalışmalar sürerken, çocukların yurt dışına kaçırıldığı iddiası ortaya atıldı.

‘Devlet gerekeni yapıyor’

Tekman Kaymakamı Cahit Karatepe, iki çocuğun yurt dışına kaçırıldıklarına yönelik kendilerine ulaşan somut bir delil olmadığını açıkladı. "Çocukların bulunması için devletin yapabileceği ne varsa her şey yapılıyor” diyen Karatepe, "Şu ana kadar yapılan arama çalışmalarından henüz bir sonuç alamadık. Çocukların kaçırıldıklarına dair elimizde somut bir delil yok" dedi. Kaybolan kızlardan Fazilet Yaşar'ın annesi Şeker Yaşar ise çocuğunun kaçırılmış olabileceğine ihtimal vermediğini söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.