Erzurum Haber Girişi : 31 Aralık 2013 13:40

Tekme tokat gözaltıya soruşturma

Tekme tokat gözaltıya soruşturma
Erzurum'da iki şüpheliyi tekme tokat gözaltına almaya çalışan polisler hakkında Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.
Erzurumajans-Erzurum'da iki şüpheliyi tekme tokat gözaltına almaya çalışan polisler hakkında Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde dün meydana gelen olayda bir grup gence polis tarafından GBT sorgulaması yapılmak istendi. Polisin GBT sorgulamasında gençlerin kimlik göstermemesi ve mukavemet girişiminde bulunması sonucunda polise zor anlar yaşatan bir şahıs tekme tokat gözaltına alındı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibinin gelmesiyle polise karşı direnen şahıs ekip otosuna zorla bindirilerek karakola götürüldü. Polisin sert tutumu olay yerindeki vatandaşların da tepkisine neden oldu.

Olayın ardından tekme tokat gözaltı yapan polisler hakkında Erzurum Valiliğince bugün soruşturma başlatıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"30 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 14.30 sıralarında ilimiz Çaykara Caddesinde polis memurları ve iki vatandaş arasında meydana gelen ve görsel ve yazılı basında yer alan hadiseyle ilgili olarak, olaya karışan görevli polis memurları hakkında Valiliğimizce soruşturma başlatılmıştır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    OLAYI GERÇEKLEŞTİREN POLİSLERİ DESTEKLİYORUM MEMLEKETTE O KADAR İT KOPUK VARKİ ÇOĞU DIŞARDAN GELEN GÖÇLER YANİ ERZURUMLU OLMAYANLAR ADAMIN YÜZÜNE BAKSAN HAYIRDIR LAFI ÇIKIYOR AĞZINDAN İNSAN AİLESİYLE YÜRÜMEYE KORKUYOR NE YOL VERİLER NE KONUŞMA BİLİRLER NEDE ADAP... ALLAH BU MEMLEKETİN ÖZ EVLATLARINA UZUN ÖMÜR VERSİN.....

  • önce erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    bu tür soruşturmalar polisi görev yapamaz hale getirir.kimlik göstermeyen kendini bi ... . zanneden, polise devlete otoriteye kafa tutunca adam olduğunu düşünen bu tiplere taviz vermemek gerekir.çünkü güvenlik ortak ihtiyacımız .desteğimiz polisten yana