Spor Haber Girişi : 07 Mart 2016 17:16

Teknik Direktör Yıldırım: Futbolcularımı tebrik ediyorum

Teknik Direktör Yıldırım: Futbolcularımı tebrik ediyorum
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, 3-1 kazandıkları Kırıkhanspor maçından oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi.
Erzurumajans-BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, 3-1 kazandıkları Kırıkhanspor maçından oynanan oyundan memnun olduğunu söyledi. 

Teknik Direktör Yıldırım,"3 puan için futbolcularımı kutluyorum, taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, sahaya maçı kazanmak için çıktıklarını, oyunu kontrol eden, hücumu düşünen tarafın kendileri olduğunu açıkladı. Rakibin derincini kırarak haklı galibiyetle sahadan ayrıldıklarını ifade eden Yıldırım, "Kümede kalmama mücadelesi veren Kırıkhanspor'a karşı iyi pozisyon bularak gole çevirmesini bildik. Bu tip maçlar hem bizim için hem diğer takımlar için önemli bir müsabakaydı. Sahada paslı oyun gole çevirerek 3 puanı alan futbolcularımı kutluyorum, taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde Bursa Nilüfer spor maçı var. Bu maçtan mutlak üç puan alarak hedeflediğimiz şampiyonluk yolunda yolumuza ilerlemeye devam edeceğiz." dedi.

Maçtan sonra, BB Erzurumspor Onursal Başkanı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, tribünlere giderek futbolcularla birlikte galibiyet sevincini birlikte kutladılar.

Başkan Sekmen, takım kaptanı Mehmet Albayrak'ı tebrik ederek şampiyonluk yolunda başarı dileklerini iletti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadas 01 Ocak 1970 02:00

    artık telafisi olmayan maçlarda takım daha çok mücadele etmeli emre hasan balcı neden hala yok orta saha çok rahat geçiliyor rakipler tarafından buna önlem almalı hoca....

  • MİSAFİR 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın ali Demirhan`a taraftar olarak dedik ki :Başkanım bir tane daha forvet al ,bunu kart cezalısı durumu var veya sakatlanma durumu var ama ali demirhan maalesef almadı.İşte bu hafta Mehmet Albayrak kart cezalısı olduğu için büyük ihtimalle ertanla maça başlayacak hoca ama yedekte FORVET BULUNMUYOR.Bir forvet alsaydınız yedekte forvet olacaktı ve puan almamız daha rahat olacaktı .Eğer puan kaybedersek sorumlu forvet almayan yönetimdir.