Ekonomi Haber Girişi : 14 Mart 2013 21:33

TEMA'nın 25'nci mağazası Şükrüpaşa'da

TEMA'nın 25'nci mağazası Şükrüpaşa'da
TEMA,25'nci şubesini Şükrüpaşa'da açtı. TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç, Erzurum'a hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.
Erzurumajans-Levent Akpınar'ın haberi-TEMA Mağazaları'nın 25'nci Şubesi Şükrüpaşa'da hizmete açıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış töreninde bir konuşan TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç, 25'nci şubelerini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. TEMA ailesi olarak Erzurumlular'a hizmetlerinin devam edeceğini belirten Bakaç, "İhtiyaç olan her yerde TEMA olarak bulunacağımıza söz verdik. Şükrüpaşa'da daha önce gıda ağırlıklı bir marketimizi hizmete açmıştık. Şimdi ise yeni bir konseptle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yeni mağazamızda gıda satışı olmayacak. Beyaz eşya, zücaciye ve oyuncak ağırlıklı yeni mağazamızı hizmete açtık. Yatırımlarımız bundan sonra da devam edecek. TEMA olarak Erzurum halkının hizmetinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şükrüpaşa'da adeta yeni bir şehir kurulduğunu da ifade eden Bakaç, "Burada  zücaciye ve beyaz eşya üzerine satış yapacak bir mağaza eksikliği vardı. Bizde TEMA olarak bu eksikliği gidermeye çalışacağız" diye konuştu.

ALIŞVERİŞ YAPAN 100'NCÜ MÜŞTERİYE ALTIN


Açılışı dün gerçekleştirilen TEMA Şükrüpaşa Şubesi'nde müşterilere birde sürpriz hazırlandı. TEMA yönetimi 100'ncü müşterisine altın hediye edecek.

TEMA Şükrüpaşa Şubesi'nin açılışına TEMA Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hakan 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Editör, okuma yazma biliyor mu diyen arkadaş doğru yada yanlış söylemiş olabilir neden hemen sinirlenip mahalle ağzıyla cevap veriyorsun. Sen editör isen düzgün yazacaksın yada yazılanları edit yapacaksın, yorumcunun okuyamama gibi bir problemi olabilir.. (açılış töreninde bir konuşan değil bir konuşma yapan) Saygılar...

  • nurullah sallabaşoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    şükrüpaşada açtığınız temanın 10 metre yukarısındada bir tema daha var şimdi ayıp değilmi bu yaptığınız adama bayilik vermişsin gücün var diye adamın bitişiğine daha büyük tema açıyorsun şimdi kendinizi o adamın yerine koyun size aynı hareket yapılsa nasıl karşılardınız

  • Gizli 01 Ocak 1970 02:00

    sizin bu haberleri yazan okuma yazma biliyor mu Editörün Notu: Siz önce bir adınızı yazabilmeyi öğrenin... Bizim okuma -yazma bilip bilmediğimniz ortada... Ama sizin, okuyamama gibi bir eksikliğiniz var...