Türkiye Haber Girişi : 07 Temmuz 2014 15:41

'Teyo Emmi' kırdı geçirdi

'Teyo Emmi' kırdı geçirdi
İnegöl Belediyesi'nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 'Ramazan Sokağı'nda sahne alan Teyo Emmi, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.
Erzurumajans-İnegöl Belediyesi'nin ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 'Ramazan Sokağı'nda sahne alan Teyo Emmi, izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

İnegöl Belediyesi tarafından her yıl farklı mekanlarda düzenlenen ve bu yıl MODEF Fuar Merkezi ile Belediye Nikah Dairesi arasındaki alanda gerçekleştirilen ramazan sokağı etkinlikleri, tüm hızıyla devam ediyor.

İlk teravih öncesinde kapılarını açan 'Ramazan Sokağı'nda her akşam farklı etkinlikler düzenlenirken, İnegöllülerle buluşan Teyo Emmi, komik hikayeleri ve tiplemeleri ile İnegöllülere eğlenceli anlar yaşattı.

Giyim tarzı ve fiziki görünümüyle bile insanları güldürebilen, hikayelerini Erzurum yöresi şivesi ile anlatan 'Teyo Emmi' lakaplı Cumhur Seval, Ramazan ayında bile dünyada yaşanan zulümleri ise kendine has anlatımı ve esprileri ile kınadı. İnegöllüleri bir taraftan güldürürken diğer taraftan da düşündüren Teyo Emmi, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Erzurum şivesi ve esprileri ile vatandaşların kendisine bağlayan Teyo Emmi, kendisini izlemeye gelenlere teşekkür etti. Hem orucun hem de günün yorgunluğunu, yapılan esprilerle üzerinden atma imkanı bulan vatandaşlar, esprilere alkışlarla karşılık verdi. Ünlü komedyenin, vermiş olduğu örnekler izleyenleri kahkahalara boğdu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.