Bölge Haber Girişi : 12 Ocak 2011 15:30

TKB'den Narman'a uzanan el!..

TKB'den Narman'a uzanan el!..
Türk Kadınlar Birliği İstanbul Kadıköy Şubesi, Erzurum'un Narman İlçesinde Yoksul Ailelere Mensup 150 Çocuğa Kışlık Giysi ve Ayakkabı Yardımında Bulundu.

Erzurum Ajans-Türk Kadınlar Birliği İstanbul Kadıköy Şubesi, Erzurum'un Narman ilçesinde yoksul ailelere mensup 150 çocuğa kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulundu.
Türk Kadınlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Sevim Çebi, dernek yönetim kurulu üyeleriyle Narman ve köylerindeki 150 öğrenciye kışlık bot, mont, pantolon ve kazak dağıttı. Çebi, İstanbul Kadıköy Şubesi'nin gönderdiği yardım malzemelerini okul idarecileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıttıklarını ifade etti.

Dağıtılan giysilerin yeni olduğunu ve 20 bin TL değerinde olduğunu vurgulayan Çebi, "Bu kış mevsiminde çocuklarımızın okullarına sırtları, ayakları üşümeden gidip gelmesi için Türk Kadınlar Birliği olarak kışlık giysi ve ayakkabı yardımında bulunduk. Yardımlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek." dedi.

 
 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.