Bölge Haber Girişi : 21 Temmuz 2010 14:00

Tolga Savacı'ya özel tesbih!..

Tolga Savacı'ya özel tesbih!..
Yılların eskitemediği ünlü sanatçı Tolga Savacı'ya kendisi için özel olarak Oltu ilçesinde işlettirilen tespih hediye edildi.

Erzurum Ajans-Yılların eskitemediği ünlü sanatçı Tolga Savacı‘ya kendisi için özel olarak Oltu ilçesinde işlettirilen tespih hediye edildi.
1963 yılında İstanbul ‘da doğan bir zamanların aranan mankenleri arasında da olan Tolga Savacı, bugüne kadar sayısız film ve dizide rol aldı. Büyüklerin olduğu gibi küçüklerin de beğeni ile izlediği Tolga Savacı, mütevazılığının yanı sıra sosyal projelere verdiği destekle de seyircilerin kalbinde taht kurdu. Daha önceden ‘Madde Bağımlılığı İle Etkin Mücadele’ konusunda Muğla Emniyet Müdürlüğü koordinesinde hazırlanarak yürütülen ‘Emin Eller’ ve ‘Bir Avuç Sevgi’ projelerinin de gönüllü destekçileri arasında yer aldı.
Her fırsatta kendisiyle sohbet eden gençlere sigaranın zararlı olduğunu hatırlatarak kendilerinden sigaradan uzak durmalarını isteyen Sanatçı Tolga Savacı‘ya Sanat Oltu Taşı ve Gümüşçülük İmalat ve Pazarlamanın sahibi İlyas Atlaş, tarafından Oltu ‘da özel olarak işlettirilen tespih hediye edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.