Bölge Haber Girişi : 03 Mayıs 2010 12:36

Trafik güvenlik güvenliği haftası!..

Trafik güvenlik güvenliği haftası!..
Erzurumda Uluslararası Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Havuzbaşında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da “Uluslararası Karayolları Trafik Güvenliği Haftası”, Havuzbaşında çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Her yıl 2- 10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan ‘Uluslararası Karayolları Trafik Güvenliği Haftası’nın bu yılki etkinlikleri Havuzbaşında bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlen törenle başladı.
Daha sonra Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen törende konuşan Erzurum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Eyüp Maya, insanın kendisine keseceği en büyük trafik cezasının, trafik kazası olduğunu belirtti. Dünyada yılda 1 milyondan fazla insanın trafik kazalarında hayatını kaybettiğini, bu yüzden trafik kurallarına uyulmasını, uymayanların ise uyarılması gerektiğini ifade eden Maya, Türkiye’de de trafik terörünün nice ailelerin ocağını söndürdüğünü söyledi.
Tören daha sonra resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilmesiyle ve ardından da Sanat Galerisinde düzenlenen serginin gezilmesiyle sona erdi.
Etkinlikler kapsamında bugün ayrıca kortej geçişi yapılacağı bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.