Spor Haber Girişi : 07 Eylül 2022 11:21

Transfer tahtasını açmak için 3,5 milyon Euro'ya ihtiyaç var

Transfer tahtasını açmak için 3,5 milyon Euro'ya ihtiyaç var
Erzurumspor Başkanı Ahmet  Dal, "15 yabancı futbolcu ve muhataplarının yanı sıra 5 kulüp anlaşmaya yanaşmıyor. Biz de bu nedenle transferi açamıyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Ligde Yaz Transfer Tescil Dönemi yarın akşam bitiyor. Ancak Erzurumspor transferi açamıyor.

 

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, 15 yabancı futbolcu ve muhatapları ile 5 kulübün anlaşmaya yanaşmadıklarını ve alacaklarını faizleriyle birlikte tahsil etmek istedikleri için transfer tahtasını açamadıklarını söyledi.

 

Dal, “Biz aylardır transfer tahtasını açmak için uğraş veriyoru, 25-30 milyon arasında bir kaynakla tahtayı açmayı planlıyorduk. Bugün yabancı futbolcular ve 5 kulüp bizimle anlaşmaya yanaşmayınca transfer tahtasını açamadık” dedi.

 

65 milyon bizim bir sezonluk giderimiz

 

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, “Transfer yasağını kaldırmak için 3,5 milyon Euro'ya  ihtiyaç var. Oysa bizim 10 aylık sezon giderimiz 65 milyon.  Bu şartlarda transfer tahtasını nasıl açabiliriz ki?” diye konuştu.

 

Sekmen Başkan’dan 10 milyonluk destek

 

Bu arada Onursal Başkan Mehmet Sekmen, bir kez daha Mavi-beyazlı kulübe el attı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Dadaşların temsilcisine 10 milyonluk bir maddi kaynak oluşturdu. Sekmen’in oluşturduğu kaynakla mevcut takıma ödeme yapılacak. Nurullah Pala 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Çağrı 08 Eylül 2022 13:19

    Yazık milletin parasına erzurumspor u seviyorum kimsenin şüphesi olmasın. ama.olmuyor kardeşim Erzurum un fabrikaya ihtiyacı var iş e ihtiyacı var satın ismini gençlere gelecek kurun zaten erzurumspor yüzünden cehenneme gidecez yani beceremiyoruz zorla güzellik olmaz.

  • Ömer 08 Eylül 2022 00:39

    Geçmişte ve geçen yıl yapılan yanlış transferlerinin sonucu hüsran ve borç . Ne olacak ne yapılacak ufukta bir ümitte görünmüyor . 3 milyon yuro ne demek 55 milyon TL demek kim ödeyecek hadi 10 milyonu düş geriye 45 milyon para lazım zor . Gidip Afrika?nın işe yaramaz oyunculara bir sürü para verildi . Yazık değil mi ? Bu kadroyla Erzurumspor un kümede kalması büyük başarı sayılır da o da zor görünüyor paralı biri bulunmazsa Eskişehirspor un durumuna ne yazık ki düşülecek . Görünen köy kılavuz istemez .

  • Gaffar Atmaca 07 Eylül 2022 15:53

    Tahtayı geçtik, mevcut takımın ödemesini bile yapamayan arkadaşlar niye başkan, niye yönetici olur ki?

  • Dadaş 07 Eylül 2022 14:38

    Transfer tahtasının açılmaması demek bu takımın küme düşmesi demek devre arasına küme düşmeyi garantileyerek gireriz. Başta Mehmet Sekmen olmak üzere bu işin tüm sorumlularının iki yakası bir araya gelmez İnşallah