Bölge Haber Girişi : 29 Mayıs 2011 12:10

Transit yolda tehlikeli antrenman!..

Transit yolda tehlikeli antrenman!..
Kars-Erzurum arası duble asfalt yolu eğitim sahası olarak kullanan tekerlekli kayak ve paten öğrencileri, yolda seyreden araçların arasında tehlikelere aldırış etmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum Ajans-Kars-Erzurum arası duble asfalt yolu eğitim sahası olarak kullanan tekerlekli kayak ve paten öğrencileri, yolda seyreden araçların arasında tehlikelere aldırış etmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Sarıkamış Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün Yaz Spor Okulu çerçevesinde Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan Sarıkamış Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi tekerlekli kayak ve paten milli takım öğrencileri, hazırlıklarını transit yolda sürdürüyor. Yolda seyreden araçların arasında ölümle burun buruna spor yapan öğrenciler görenleri şaşkına çeviriyor. Öğrencilerden Onur Kılıçaslan, "Biz Türkiye milli takımındayız. Haziran ayının 22 ve 24 tarihleri arasında Türkiye şampiyonası yarışlarımız var. Bizlerde o yarışa

hazırlanıyoruz. Burada tekerlekli kayak yapıyoruz. Biz toplamda 18 kişiyiz. Yolda antrenman çalışması yapıyoruz biraz tehlikeli oluyor ama bu çalışmayı yapacak başka bir yerimiz yoktur. Bizlerde mecburen bu asfalt üzerinde yapıyoruz. Burada paten yapıyoruz, Klasik tekniklerimizi geliştiriyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.