Eğitim Haber Girişi : 01 Temmuz 2014 13:11

TÜİK personeline etkili iletişim eğitimi

TÜİK personeline etkili iletişim eğitimi
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Erzurum Bölge Müdürlüğü personeline etkili İletişim ve stres yönetimi eğitimi verildi.
Erzurumajans-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Erzurum Bölge Müdürlüğü personeline etkili İletişim ve stres yönetimi eğitimi verildi.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Bölge Müdürlüğü çalışanlarına yönelik etkili iletişim ve stres yönetimi konulu eğitim programı düzenlendi.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden eğitici olarak katılan Doç.Dr. Orhan Çınar, insan ilişkilerinde daha sağlıklı bir iletişim kurmak, bireysel ve kurumsal düzeyde stresle başa çıkmak amacıyla Bölge müdürlüğü personeline bilgi verdi. Etkili İletişim ve stres yönetimi eğitiminde; iletişim süreci modeli, sözlü iletişim, beden dili, iletişimde öfke kontrolü, stresin belirtileri ve sonuçları, stresle başa çıkma yolları gibi konular hakkında önemli bilgiler sunuldu.

Eğitimin sonunda TÜİK Erzurum Bölge Müdürü Ahmet Gür, özverili çalışmaya katılımlarından dolayı Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sayın Orhan Çınar'a teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.