Erzurum Haber Girişi : 14 Haziran 2013 14:44

TÜMSİAD ve Vefa Derneği'nden Vali'ye ziyaret

TÜMSİAD ve Vefa Derneği'nden Vali'ye ziyaret
TÜMSİAD Erzurum Şubesi ile Erzurum Vefa Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Valiliği'ne atanan Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.
Erzurumajans-TÜMSİAD Erzurum Şubesi ile Erzurum Vefa Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Valiliği'ne atanan Ahmet Altıparmak'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

TÜMSİAD Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı A. Settar Demir, Erzurum Vefa Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yaşar Babur, Tüm Bilim Adamları Derneği (TÜBİAD) Erzurum Şube Başkanı Doç. Dr. Abdussamet Haşıloğlu ile Semerkand ve Semerşah Grubu Başkanları ve Erzurum Beşir Derneği üyelerinden oluşan bir heyetle Vali Ahmet Altıparmak'a hayırlı olsun dileklerini ileten grup, dernek ve vakıf çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdiler.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise heyete ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Erzurum'a hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.