Erzurum Haber Girişi : 29 Ocak 2014 19:48

TÜMSİAD'dan Erzurum GHSİM'e çıkarma

TÜMSİAD'dan Erzurum GHSİM'e çıkarma
TÜMSİAD Şube Başkanlığı yönetimi ile Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Erzurumajans-TÜMSİAD Şube Başkanlığı yönetimi ile Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ve yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi. TÜMSİAD Başkanı Cafer Burucu, 2011 Üniversiade kapsamında Devletin ve Hükümetin Erzurum'a 1 Milyon gibi bir rakam tutarında yatırım yaptığını ve yapılacak olan yeni tesislerde Erzurum'un kış turizminde bir marka şehir olmasının yanında Yaz Futbol Yüksek İrtifa Kampları içinde bir merkez olacağının altını çizdi. Burucu, "Erzurum'da Palandöken Kayak Merkezi ile Konaklı Kayak Merkezi'nin daha güzel ve rantabl olarak hizmet vermesi için bizde TÜMSİAD olarak bir misyon yüklenip, Palandöken Dağı'nda bir zirve yaptık. İnanıyorum ki, mevcut tesislere eklenecek bir iki yeni tesisle Erzurum artık kış turizminde tutulamaz bir il olacak. Artık Erzurum'da karın yerel halka külfetten çok nimet olması arzusundayız" dedi.

TÜMSİAD'IN PROFESYONEL DÜŞÜNCESİ BİZİ MUTLU ETTİ


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy da TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu ile yönetim kurulunun ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, TÜMSİAD'ın Erzurum'u yakından ilgilendiren konularda profesyonel bir yaklaşım göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Arısoy, "Erzurum'un sporda ve kış turizminde kalkınmasında şehrin bütün dinamiklerine büyük sorumluluk düşmektedir. Sivil Toplum Kuruluşlarının da olaylara Erzurum'un kalkınması açısından yaklaşması ve konuların takipçisi olarak benimsemesi, büyük bir kazançtır" dedi. Bu arada TÜMSİAD Erzurum Şubesi'nin gerçekleştirdiği ziyarette Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ile AK Parti Narman İlçe Başkanı Zafer Ruşen de hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.