Erzurum Haber Girişi : 22 Mart 2013 10:14

TÜMSİAD'tan Bumin'e ziyaret

TÜMSİAD'tan Bumin'e ziyaret
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzururm Şube Başkanı Cafer Burucu SGK İl Müdürü Hulusi Bumin'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzururm Şube Başkanı Cafer Burucu SGK İl Müdürü Hulusi Bumin'i ziyaret etti. Kısa bir süre önce Erzurum SGK İl Müdürlüğü'ne yeniden atanan Bumin'i ziyaret eden Cafer Burucu ile Başkan Yardımcıları Gürkan Levent Çelebi ve Hakan Ak ile Basın ve Medya Komisyonu Başkanı Cengiz Tosun, Bumin'e başarı dileklerinde bulundular.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, şehrin ticari ve ekonomik alandaki problemler ve çözüm önerileriyle ilgili kurum amirleriyle olan ilişkileri güçlendireceklerini belirterek, bu konuda TÜMSİAD olarak kapılarının herkese açık olduğunu ve her türlü öneriyi destekleyeceğini belirtti. SGK İl Müdürü Hulusi Bumin ise TÜMSİAD Şube Başkanı Burucu ile Yönetim Kurulu'na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bumin, tekrar Erzurum'a atanmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STK'ların çok önemli bir görev üstlendiğini ve şehirdeki ekonomik ve sosyal alanların canlanmasında büyük pay sahibi olduklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.