Erzurum Haber Girişi : 10 Nisan 2013 15:07

TÜMSİAD'tan KUDAKA'ya ziyaret

TÜMSİAD'tan KUDAKA'ya ziyaret
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, KUDAKA'ya Genel Sekreter olarak atanan Talha Bekir Özmen'i ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.
Erzurumajans-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği TÜMSİAD Şube Başkanı Cafer Burucu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, KUDAKA'ya Genel Sekreter olarak atanan Talha Bekir Özmen'i ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

Erzurum'un ticari ve ekonomik alanda kalkınması noktasında TÜMSİAD olarak bugüne kadar her türlü oluşumun içinde bulunduklarına dikkat çeken Başkan Cafer Burucu, KUDAKA ile bu bağlamda her türlü oluşuma açık olacaklarını kaydetti. Burucu, Palandöken Kayak Merkezi'ndeki tesislerin özelleşmesi konusuna ağırlık verdiklerini ve en kısa sürede bu tesislerin özelleştirilmesi için yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirterek, KUDAKA'dan da bu bağlamda destek istedi.

BURUCU 'ORTAK PAYDAMIZ ERZURUM'

Burucu, TÜMSİAD olarak, Erzurum'daki işadamlarının ve istihdam ettikleri elemanların kişisel, mesleki, sosyal ve kültürel gelişimlerine destek olmayı, işadamları arasındaki işbirliği ve iletişim faaliyetlerini güçlendirmek için gerekli olan bilgi alışverişini yaygınlaştırmak ve bu konudaki çalışmaları teşvik etmeği amaçladıklarını söyledi. Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA)'ya bu amaç doğrultusunda her türlü desteğe hazır olduklarının altını çizen Burucu 'ortak payda Erzurum'dur' dedi.

ÖZMEN, 'STK'LARI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ'

KUDAKA Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan'ın bir süre önce İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü görevine atanması ile boşalan Genel Sekreterlik koltuğuna getirilen Talha Bekir Özmen ise, "STK'ları her an yanımızda görmek istiyoruz. Gerek Palandöken'in özelleşmesi gerekse diğer yatırım ve projelerde ortak hareket etmeliyiz." dedi.

Özmen, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek TÜMSİAD Başkanı Cafer Burucu ile Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.