Erzurum Haber Girişi : 14 Mayıs 2014 18:14

TÜMSİAD'tan taziye mesajı

TÜMSİAD'tan taziye mesajı
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi'nce, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlandı.
Erzurumajans-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Şubesi'nce, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle başsağlığı mesajı yayımlandı.

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu yayımladığı yazılı mesajda, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden ocağı kazasında şehit olan işçilere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa ve acılı ailelere sabır dileklerinde bulundu.

Burucu mesajında şu görüşlere yer verdi; "Milletçe hepimizi acıya boğan Soma'daki maden ocağında hayatını kaybeden madencilerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Hala göçük altında mahsur kalan kardeşlerimiz için Cenab-ı Allah'tan yardım niyaz ediyor ve umutlu haberler bekliyoruz. Devletimizin tüm birimlerinin can siperhane olarak bölgede yaraları sarması için yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyor, Yüce Allah'tan bir daha böyle acıları yaşatmaması temennilerimizi yineliyoruz. Ölü sayısının artmaması için dua ediyor, Milletimize başsağlığı diliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.