Erzurum Haber Girişi : 17 Şubat 2014 16:22

Türk Eğitim-Sen üyelerinden MEB tasarısına tepki

Türk Eğitim-Sen üyelerinden MEB tasarısına tepki
Türk Eğitim-Sen Erzurum Şubesi üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Yasa Tasarısına yaptıkları basın açıklamasıyla tepki gösterdi.
Erzurumajans-Türk Eğitim-Sen Erzurum Şubesi üyeleri, Milli Eğitim Bakanlığı Yasa Tasarısına yaptıkları basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Valilik binası önünde bir araya gelen sendika üyeleri adına Türk Eğitim Sen Erzurum Şube Başkanı K. Müfit Bayraktar basın açıklaması yaptı.

Yeni kanun tasarısının öğretmenleri ve okul yöneticilerini mağdur edeceğini dile getiren Bayraktar, "Tasarıda hem eğitimimizi temellerinden sarsacak hem de öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi mağdur edecek düzenlemeler bulunmaktadır. Tasarıdaki en tehlikeli hususlardan birinin okul müdürü, müdür başyardımcısı ve yardımcılarının görev süresinin 4 yıl ve üzeri olarak belirlenmesi ve görevlerinin sona erdirilmesidir. MEB Merkez Teşkilatı yöneticileri ve kanunun yürürlüğe girmesiyle birlikte tüm il milli eğitim müdürlerinin de görevleri sona erecektir." dedi.

Sendika üyeleri basın açıklamasından sonra olaysız şekilde dağıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.