Türk tipi suçlama garebeti...

İnsan onuruna en ters gelen bütün hakaretleri sırala, beklenen tesir yaratılamaz.
Umursamayan, hem suçlanan kişi, hem de o kişiyi değerlendirecek olan ahali.
Ya inanmazlar, ya suçlamanın dozundaki abartılı ifadeler kendini ele verir; ya da birinin menfaatine, hesaplarına ters düştüğü açıkça görülmüştür.
Hırsız!
Sahtekâr!
Din taciri!
Vatan haini!
Haşhaşi!
Örgüt lideri!
ABD - Yahudi uşağı!
Paralelci!
Sahte peygamber? Ne dersen de istenilen ölümcül darbe hep hedef ıskalamıştır. On ikiye isabet edilmemiştir.
Hem suçlanan, hem de yandaşları ve sadece seyreden, sıradan vatandaşlar nezdinde tolere edilecek bir yanı her zaman vardır bu tip suçlamaların.

Hasım eğer gözünü karartmışsa, düşmanlığın son raddesine gelmiş, geriye dönüşün bütün kapılarını kapatmışsa, başka ifadeyle bütün gemilerini yakmışsa asıl indirici darbeyi vurur.

MASON...
Türkiye'de bundan daha büyük suçlama henüz icat edilmedi. 
Dinsiz, kafir, hırsız, sapık, hain ne dersen de geçiştirilmesi mümkün; ama 'mason' Allah muhafaza!  Dostlardan uzak, böylesi ağır bir itham, böylesi çekilmez isnat, din ayrı gâvura bile yapılmaz.

Masonluğun ne olduğunu ülkenin kahir ekseriyeti bilmez; ama çok kötü bir şey olduğunu bilir.
Bilgi sahibi olmadan kanaat sahibi olan ahalinin bol olduğu ülkemizde iki dakika masonluğu anlatan çıkmaz.
Desem ki Osmanlı padişahlarından mason olan vardı, mason olan Şeyh-ül İslam vardı tepki olarak "haşa haşa" diyecekleri işitir gibiyim.

Fetullah Gülen'i çeşitli, galiz ifadelerle suçlayan zihniyet istediği sonuçu alamamış olacak ki en ağı darbeyi sona saklamışlar (!) Gülen'in mason olduğunu söylemişler!

Taraftarlarında da bir telaş, bir heyacan harıl harıl 'mason' olmadığına dair kanıt, evrak toplamaya başlamışlar. Gazeteleri, avukatları, gönüldaşları, şakirtleri daha önceki suçlamalara göstermedikleri savunma refleksinden çok bu mason suçlamasına (!)tepki gösterdiler?
Türkiye'de islami duyarlılığı ile bilinen cenahın, masonlukla Yahudiliği irtibatlandıran anlayışa sahip olduğu bilinir. " Suçlayanın da, suçlananın da"hassasiyeti buradan geliyor. 

Suçlayan zihniyetin liderinin Yahudi örgütlerinden cesaret ödülü almasını görmemezlikten gelen yandaşların, rakiplerini aynı silahla vurma çabalarını anlamak epey zor iş.

Bu kafanın masonluktan anladığı şey Yahudiliğe hizmet etmekle eş değer.
Son on iki senedir İsrail'le ilişkilerimiz en üst düzeye ulaştı. Ticari, siyasi, askeri ilişkiler aksamadan yürüyüp geldi; mahdum Burak Erdoğan'ın ''gemicikleri'' bütün ticari seferlerini babasına cesaret ödülü veren yere yapıyor.

OECD' ye bir türlü üye olamayan İsrail, Erdoğan'ın onayı ile üye olabiliyor.
İnanmayanlar İsrail'le AKP' nin ilişkilerinin nasıl bir gelişmişlik düzeyinde olduğunu AKP Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'tan dinlesin.Vesselam!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 01 Ocak 1970 02:00

    güleninde Rte ninde bu vatan için iyi işler yaptığını düşünmüyorumda sendeki bu masonlara karşı olan hoşgörün nereden kaynaklanıyor ! Yoksa sende MASONMUSUN ?

  • Coskun Bayram 01 Ocak 1970 02:00

    Gülenin mason olup olmadigi hakkinda bi bilgim yok.Ama rte nin yahudi cesaret ödülü aldigini biliyorum.Farzedelimki gülen mason..Sayin Dursun Şen in ifade ettiklerini özetlersek,dinime söven müsluman olsa,demezlermi adama...ama görünüse göre kimse demiyor....