Erzurum Haber Girişi : 22 Temmuz 2019 13:30

Türk Yıldızları ve Solo Türk nefes kesti

Türk Yıldızları ve Solo Türk nefes kesti
Erzurum’da Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Solo Türk ve Türk Yıldızları, Milli Mücadelenin 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında yarınki gösterisi için F-16 uçağı ile prova uçuşu yaptı.
Erzurumajans-Erzurum’da Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi ekibi Solo Türk ve Türk Yıldızları, Milli Mücadelenin 100’üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında yarınki gösterisi için F-16 uçağı ile prova uçuşu yaptı. Gösteri, Erzurumluların adeta nefesini kesti.



Milli Mücadele'nin 100. yılı etkinlikleri kapsamında 23 Temmuz’da yapılacak gösteriler öncesinde Türk Yıldızları ile Solo Türk pilotları Erzurum semalarında deneme uçuşları gerçekleştirdi. Aslını aratmayan provalar vatandaşlardan tam not alırken, zorluk derecesi yüksek hareketler ise izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.



Solo Türk ve Türk Yıldızları Uçak Gösterisi 23 Temmuz’da saat 13.00’da Olimpiyat Parkı semalarında yapılacak.












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ato 01 Ocak 1970 02:00

    Bu gibi organizasyonları önceden detaylı bisekilde bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim. Sagolsun yetkili beyfendiler hic bisekilde tanitim yada duyuru yapmadiklari için olaylar bittikten sonra haberimiz oluyor.