Erzurum Haber Girişi : 16 Ağustos 2012 15:30

Turkcell Global Bilgi'de buluştular

Turkcell Global Bilgi'de buluştular
Erzurum protokolü ve milletvekilleri Turkcell Global Bilgi’yi ziyaret etti. Çalışanlarla uzun süre sohbet eden protokol üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Erzurum Ajans-Erzurum protokolü ve milletvekilleri Turkcell Global Bilgi’yi ziyaret etti. Çalışanlarla uzun süre sohbet eden protokol üyeleri, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Erzurum istihdamına büyük katkılar sağlayan ve yaklaşık bin 200 kişinin çalıştığı Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi dün Erzurum protokolü ve milletvekillerini ağırladı. Ziyarete AK Parti Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Muhyettin Aksak, Vali Sebahattin Öztürk, Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, Palandöken Kaymakım Şeinol Esmer, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Cumhuriyet Savcısı Ünal Bingül, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Muammer Yaylalı katıldı.

Globol Bilgi Genel Müdür Yardımcısı Haktan Saran, Turkcell Global Bilgi Operasyonlar Müdürü İrfan Güler, Turkcell Global Bilgi Trabzon Lokasyon Müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy, Turkcell Global Bilgi Erzurum İş Ortağı ERBİL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener’inde yeraldığı ziyarette konuşan Vali Öztürk, Turkcell Global Bilgi’nin çağrı merkezi sektöründe ilk göz ağrısı olduğunu söyledi. Binlerce gence iş imkanı sunan Turkcell Global Bilgi yönetimine teşekkürlerini sunan Vali Öztürk, “Bu gençleri çalışırken görünce gururlanıyoruz. İnşallah çağrı merkezimiz ilerleyen dönemlerde istihdam sayısını artıracaktır”dedi.

MİLLETVEKİLİ YILMAZ,”ÇAĞRI MERKEZLERİ İSTİHDAM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR FONKSİYON”

Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezini gezen AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz ise çağrı merkezinin Erzurum istihdamına önemli bir katkı sağladığını belirterek, “Bu gibi çağrı merkezlerinin çoğalması gerekiyor, artık insanlar hizmetlerle ilgili problem ve sıkıntılarını bu gibi iletişim ve danışma hatları ile çözüyor. Burada İlimize önemli katlı sağlayan Turkcell’e ve Global Bilgi merkezine teşekkür ediyorum “dedi.

SARAN,”ERZURUM BİZİM İLK GÖZ AĞRIMIZ”

Çağrı Merkezi’nde protokola bilgi veren Turkcell Globol Bilgi Genel Müdür Yardımcısı Haktan Saran ise Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde işsizliğin yüksek olduğuna dikkat çekti.
Saran, ''Hizmetlerimizi çeşitlendiriyor, müşteri sayımızı artırıyoruz. Çeşitli işbirlikleri ile daha da büyüyeceğimize inanıyoruz. Bu kapsamda Çağrı Merkezi Derneği'nin bu işin gelişmesi için aktif çalışmaları söz konusu. Önümüzdeki dönemde Orta Anadolu ile Doğu ve Güneydoğu'da birkaç çağrı merkezi açmayı planlıyoruz. Erzurum’a yatırım yapmak bizim açımızdan değerli. Bunu aynı zamanda bir sosyal sorumluluk olarak görüyoruz. Ancak hiçbir zaman Erzurum’a ilgimizi kaybetmeyeceğiz. Erzurum bizim ilk göz ağrımız. Ayrıca önümüzdeki dönemde Orta Anadolu ile Doğu ve Güneydoğu'da birkaç çağrı merkezi daha açmayı planlıyoruz'' diye konuştu.
Protokol üyeleri daha sonra çalışanlarla birlikte iftar yaptılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.