Türkiye'de nadir insanlardan birisi benim!

 

Türkiye’deki nadir insanlardan birisi benim!

 

Başka var mı diye Google’a yazdım.

 

Nadir hastalıklar çıktı!

 

Bir de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in kendisi için söyledikleri ki, son dönemde adet haline getirdi, ‘kendini övüyor’ ama öyle böyle değil.

 

Geçiyor kameraların karşısına, çanak sorular eşliğinde başlıyor bendemeye…

 

Kendine hayran olması bir yana herkesin hayran olmasını ister gibi kendini anlatıyor.

 

Özgüven patlaması eşliğinde “5 bin nüfuslu bir belde de bile belediye başkanlığı yapamazlar” deyip, rakiplerini küçümsüyor.

 

Son olarak CHP’nin mimar, İYİ Parti’nin eczacı adayına salladı.

 

Mimar binadan anlar, yoldan anlamaz. Mimar yoldan anlar, inşaattan anlamaz…”

“Ben eczacılık yapabilir miyim? Soyunmuşlar Büyükşehir Belediye Başkanlığına…”

 

O ki, Mehmet Sekmen, mimardan, eczacıdan ‘belediye başkanı olmaz’ diyor.

 

Doktor Mahmut Uçar, Avukat Muhammet Sunar ya da mesleği ‘belediye başkanı’ olmayan kim varsa bassın istifayı!

 

Olur mu böyle şey? Şaka gibi ama şaka değil. Bakın mevzu bahis kendisi olunca, “Bugün Erzurum’da benim gibi deneyimli, tecrübeli biri olmasa şehir tıkanıp kalırdı deme cüretini gösteriyor.

 

Hadi oradan! 

 

6 bin 500 yıllık geçmişe sahip benim şehrim, ağaç kovuğundan mı çıktı? Belediyecilik kavramının yerleştiği 1900’lü yılların başından bu yana Erzurum, 21 belediye başkanı gördü.

 

İyi, kötü hepsi bir eser bıraktı.

 

Ama bu şehir Mehmet Sekmen gibi 22’nci ‘nadir’i görmedi. Ben ‘nadir’ demiyorum kendisi aynen “Türkiye’deki nadir insanlardan biri benim” dedi.

 

O yüzden aradım Google’da… İkincisi kim diye baktım, bulamadım. Bir tek O’ymuş.

 

Efendim egoya bakar mısınız? İnanılmaz ve irrite edici bir kendini beğenmişlik!

 

Psikolog değilim, haliyle kendisi narsistik midir bilmem. Öyleyse de geçmiş olsun, Allah şifasını versin derim amma...

 

Bakın, altını çizerek söylüyorum; ben bunun bir güç zehirlenmesi olduğunu düşünüyorum.

 

Kartal’da biliyorsunuz benden sonra bizim partimiz alamadı” dedi. Bu söylemi bile bir örnek.

 

Ayrıca düşünün… Kartal’da artık ne yaptıysa, Kartal gibi yerde millet AK Parti’ye oy vermiyor.

 

Ve dikkat edin özellikle son birkaç yıldır bunu çok sık yapıyor, yanında olmayanı hemen dışlıyor.

 

Kendisinden başka başkan ya da aday tanımıyor. Olmalarına, varlıklarına, muhalefet yapmalarına tahammül edemiyor, “Birçok arkadaş hiç bu meslekle ilgisi yok, ulu orta bir şeyler söyleyip geziyorlar” diyerek rakiplerini küçümsüyor.

 

Öyle ki, adaylar haklı olarak belediyenin borcunu sorguluyor, mahkemeyle tehdit ediyor. Peki, tamam!

 

Ben adayların yerinde olsam “ver mahkemeye” derim. Ver arkadaş!

 

Kapısından eksik olmayan icra dosyalarını, neredeyse her yıl Sayıştay raporlarına yansıyan borçlanma sınırının aşılmasını, şehirdeki birçok firmanın alacağı yüzünden belediyeye mal bile vermediklerini, ‘Türk Milleti Adına’ karar verecek olan mahkemede ondan dinleyelim.

 

Borçlarına karşılık, parkları, yeşil alanları, şehrin arazilerini kimlere nasıl, ne şekilde verdiğini mahkeme tutanaklarında görelim!

 

Hah… Buraya yazıyorum VE RE MEZ!

 

İşte bu durum şehirde oluşan ‘Korku İmparatorluğu’nun bir göstergesi ve de son örneğidir.

 

Hepiniz biliyorsunuz, yıllardır kimse ağzını açamıyor, kimse bu ‘nadir insanı’ eleştiremiyor. Muhalefetin hali de ortada!

 

Ee hal böyle olunca güç zehirlenmesi de kaçınılmaz oluyor. Umarım bu durum ilerleyen süreçte kendisine ya da çevresindekilere zarar vermez.

 

Çünkü kibir, ego şeytanın en sevdiği günahtır. Allah muhafaza bizden uzak olsun da diyemiyorsun, adam şehrimizi yönetiyor.

 

Anlayacağınız ve görünen, 5 yıl daha bu ‘nadir insan’a katlanacağız.

 

Allah sabır versin efendim.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali er 09 Mart 2024 10:45

    o yollara sahte asfalt atıp 1 ayda kuma dönüştürenleri Alaha havale ediyorum. Araştırma hastanesiniin yolunu bir yetk,ili görmüyor mu resmen köy yolundan beter olmuş. o rektörde o belediye başkanında bir kez olsun yolları görmüyor musunuz. insan değilmisiniz. siz niçin böyle yapıyorsunuz.

  • TEYO EMMİ..... 07 Mart 2024 09:38

    ERZURUM HALKI BU BAŞKANA NASIL TAHAMMÜL EDİYOR ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL...HER YOLU KÖSTEBEK YUVASI GİBİ ..NE YAPIYORDA BU ADAM VAZGEÇİLMEZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL... BAY SEKEMEN RAKİPLERİNİ HAKİR GÖRMESEN EYİ OLURDU..AMA BİRAZ KARAKTER MESELESİDİR..ÖNCE SAYGI GÖSTEMEYİ BİL DERİM...SAYGI VAR İSE TABİİ DEĞİL Mİ?

  • Mürsel kılıç 05 Mart 2024 21:12

    Canan hanıma oy vermek aynen nene hatuna oy vermek ve düşman elinden Erzurum?u kurtarmaktır. Erzurum da belefiye 2 kuruşluk sosyal tesis çay çorbaya dönüşmüş. Belediye değil ticarethane olmuş.

  • ali er 03 Mart 2024 18:19

    yollar gerçekten aşırı bozuk özellikle dadaşkente alttan giden yol resmen rezalet. yani insan olanın vicdanı sızlar bırası mı büyükşehir diye. resmen pislik götürüyor delik çıkur ayıp ya. ne belediye başkanı sen onu külahıma anlar.

  • nihat özdemir 02 Mart 2024 10:07

    hIZLI TRENİN 2040 KALMASINA SEBEP OLAN PISIRIK VEKİLLERDEN ALLAH SORSUN BİZ SORAMIYORUZ .

  • Recep kaya 01 Mart 2024 03:55

    Doğma büyüme45 senelik Erzurumlu olarak yazıyorum şimdiye kadar asfaltın bu kadar kötü olduğu sene görmemiştim resmen Erzurum köy yolundan beter.,sayın sekmenin attığı asfaltın dayanma süresi 2 hafta böyle şey tüm dünyada görülmemiştir. Erzurum Erzurum olalı böyle zulüm görmemiştir. Yani gerçekten artık canınıza tak dedi mecbur değiliz senin bu haksızlıklarına. Yeter artık

  • Zeynep hanım 29 Şubat 2024 13:11

    Eleştirmek kolay peki soruyorum sekmenden önce bu memlekette asfalt var mıydı ? Belediye otobüsü görmüşmüydünüz? sokaklar caddeler temizleniyor muydu? çöp kutusu var mıydı? şehirde oturacağınız bir tane park var mıydı? belediyenin lokantası çay ocağı, inşaat şirketi var mıydı? çiçekçiler lokantalar nasıl zengin oldu düşünmez misiniz? Belediyede müdüründen korumasına hatta eşlerine kadar makam aracı makam şöförü var mıydı? hopada trafik cezası yiyen aracı var mıydı peki? ilk döneminde bilmem ne kadarını yedim ikinci döneminde de şu kadar parasını yiyeceğim diyen ÜST yöneticiler var mıydı? resmi araçla define aramaya giden personel var mıydı? belediyenin yolunu bilmeden maaş alan bankamatikler var mıydı? yırtık ayakkabılarla işe başlayıp iki üç senede bilmem kaçtane ev araba alan bununla yetinmeyip hobi bahçeleri edinen yakın ekip var mıydı? çoookkk nankörsünüz çookkkk

  • gurbette bir çırçırlı 29 Şubat 2024 11:30

    Şeyh uçmaz, mürit uçurur boşuna dememişler. Sensin sen başkasın diye diye bir insanı hak etmediği kadar şişirdiler, şimdide ulaşılmaz benlik egosu ortaya çıkar. Sebep olanlar utansın

  • Çantada keklik 29 Şubat 2024 10:25

    "Erzurumlu" ,"dadaş" gibi isimleri kullanmayın demiştiniz

  • Ali er 28 Şubat 2024 21:19

    Msgrurlanms padişahın senden büyük Allah var. Erzurum bunun cezasını sandıkta keser o halde inadına Canan diyorum. Sen kimsin sana 1 oy verilmez artık.