Erzurum Haber Girişi : 04 Ocak 2012 16:32

Türkiye milyonerin Erzurum amortinin peşinde

Türkiye milyonerin Erzurum amortinin peşinde
Türkiye yılbaşı gecesi başına talih kuşu konan 4 talihliyi ararken Erzurum’ da ise birçok vatandaş biletlerine çıkan amorti tutarını almak için milli piyango bayilerinin önünde sıraya girdi.
Erzurum Ajans-Türkiye yılbaşı gecesi başına talih kuşu konan 4 talihliyi ararken Erzurum’ da ise birçok vatandaş biletlerine çıkan amorti tutarını almak için milli piyango bayilerinin önünde sıraya girdi.

Milli Piyango’nun yılbaşı talihlileri ortaya çıkmaktan çekinirken Erzurum’da biletine amorti vuran küçük talihliler, bayilere akın ederek biletlerinin değeri tutarında kazandıkları parayı alabilmek için bekliyor. Yılbaşı özel çekilişinde biletlerinde ki rakamların milli piyango çekilişinde çıkan rakamlarla aynı olmasını ümit eden birçok vatandaş amorti ile yetinmekle kaldı.

Milli piyango yılbaşı çekilişinde son rakamları uyuşan biletlere verilen amorti tutarını ödeyen Milli Piyango Bayileri “Yılbaşının ardından büyük bir yoğunluk yaşadıklarını vatandaşların biletlerini kontrol ederek kazandıkları tutarları ödeyerek bir nebze olsun yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Milli Piyango bayileri kendilerinin sadece amorti tutarlarını ödemekle yetkili olduklarını ifade ederek “Şimdiye kadar hiç kimse büyük bir ikramiye tutarını almak için gelmedi. Erzurumlular bu sene biraz talihsiz bir çekiliş yaşadı. Büyük ikramiye dörde bölündü bu paylardan hiçbiri Erzurum’a çıkmadı bu sene amorti ile sevindiler” diye konuştu.
Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için bilet alan ve biletlerine amorti vuran vatandaşlar ise kazandıkları tutarı almak için bekledikleri bayii önünde “Şansın bir gün bize de güleceği günü bekliyoruz” dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.