Türkiye'nin ateşle imtihanı

Bugün, her zamankinden fazla birliğe-beraberliğe ve kardeşliğimizi pekiştirmeye ihtiyacımız var. Gün, düşman sevindirecek bir gün değildir.

Bir gün arayla Dağlıca, Iğdır ve Tunceli'de 31 fidanımız koparıldı. Vatan kan ağlıyor bugün... Hainlerin tek amacı var: İç savaş çıksın, kardeş kanı aksın ve nihayetinde de cennet ülkemiz Suriye'ye dönsün. Düşmanın büsbütün açık ettiği bu kirli ve kanlı niyet ne yazık ki içimizdeki kimi vatan haini şerefsizlerden de yüz buluyor.

Bıçak kemiği kesip geçeli çok oldu

Dışardaki şer güçler adına tetik çeken ve onların gönüllü taşeronluğunu yapan PKK, son kırk gün içerisinde art arda düzenlediği kalleş ve alçak saldırılarıyla, bütün bir vatanı onulmaz bir acı ve yasa gömdü. İki gün içinde yurdun dört bir yanına toplam 31 şehit cenazesi yani 31 vatan evladının al bayrağa sarılı tabutu gönderildi.

Ateş önce evlatlarını yitiren ana-babaların sonra da hepimizin yüreğini dağladı. Bu ülkede kardeş kanı akmasın ve iki komşu birbirine düşman gözüyle bakmasın diye, bugüne kadar hep metanetli ve sağduyulu davranan onlarca milyon insan artık isyan noktasında. Dün  gün boyu gelen mesajların ortak özeti şöyleydi: Bu ateşe artık bir su serpilsin. Bıçak kemiği kesip geçeli çok oldu. Ülkemiz göz göre göre cehennemin ortasına atılmak isteniyor. Bugünden tezi yok devlet bu meseleyi kökünden halletsin. Gerekirse yaşlı genç hepimiz o uğurda gönüllü asker olmaya hazırız.Kurtuluş Savaşı bu değilse, nedir peki?"

Kahraman asker ve polisimiz canını dişine taktı


Güneydoğu ve Doğu'da kahpe pusularla asker ve polisimizi şehit eden PKK'ya karşı devlet  topyekun bir harekat başlattı. Özellikle PKK'nın sınır ötesindeki inlerine havadan yapılan saldırılarda yüzlerce terörist öldürüldü, PKK'nın yüzlerce ikmal merkezi yerle bir edildi. Devletin bu kararlı duruşu asker ve polisimize de büyük bir moral oluyor. En başından beri canını dişine takarak teröristlere karşı vatan müdafaası yapan asker ve polisimiz, şehitlerimizin intikamı için de olağanüstü bir mücadele veriyor. Kimi hainlerin sanal medya ortamında giriştikleri türlü provokasyon ve ajitasyona rağmen askerimiz de polisimiz de üstlendiği görevi layıkıyla yerine getiriyor. Kalleşlikte hiç bir sınır tanımayan kanlı PKK, asker ve polisimizle göğüs göğüse çarpışmayı göze alamadığı için hep kancıkça tuzaklar kuruyor. Dağlıca ve Iğdır'da şehit edilen kahramanlarımız işte bu sinsi tuzakların kurbanı oldu. PKK, vicdansızlıkta da ölçüsü olmayan bir örgüt. Tunceli'de dün küçük kızının yanında o anda kendini savunamayan polisimizi şehit etti. Devlet, milletinden de aldığı güç ve cesaretle yemin etti: Son PKK'lı da öldürülmeden bu mücadeleden geri adım atmak yok.

Operasyonlarda yüzlerce PKK militanı öldürüldü, yüzlerce PKK ikmal merkezi ve kampı yerle bir edildi. Ağır kayıplar veren kanlı örgüt, çıldırmışçasına saldırılara başladı. PKK'nın alçak saldırıları karşısında bir an bile direncini ve inancını kaybetmeyen kahraman askerimiz ve polisimiz hainlerin inlerini başlarına yıkıyor. Genaralinden er'ine,valisinden polis memuruna kadar devletin bütün birimleri uyum ve kesin bir irade ile PKK'ya karşı amansız mücadele veriyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.