Türkiye Haber Girişi : 01 Aralık 2017 15:15

Türkiye'yi sarsan olayda tecavüzcü katillerden korkunç itiraflar

Türkiye'yi sarsan olayda tecavüzcü katillerden korkunç itiraflar
Sakarya'da, 9 aylık Suriyeli hamile kadına tecavüz edip, 10 aylık bebeğiyle birlikte öldüren iki sanığın yargılanmasına başlandı.
Erzurumajans-Sakarya Kaynarca'da 9 aylık hamile Emani Al Rahmun ve 10 aylık bebeğini öldüren Birol Karacal ve Celal Bay'ın yargılandığı dava başladı. Davada sanıklardan Cemal Bay, cinayetleri ve tecavüzü itiraf etti.

Kaynarca'da geçen 6 Temmuz'da meydana gelen olayda, Suriye'de yaşanan savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Halid Al-Rahmun'un eşi Emani ile erkek bebeği Halaf Al-Rahmun, Birlik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda öldürülmüş olarak bulundu. Emani Al-Rahmun ile bebeğini vahşice öldüren, Suriyeli ailenin komşusu Birol Karacal ile Celal Bay yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen 12 sayfalık iddianamede, tutuklu sanıklar Karacal ve Bay, 'tasarlayarak canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürme', 'gebe olduğu bilinen kadını öldürme', 'çocuğu veya beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiyi öldürme', 'nitelikli cinsel saldırı', 'cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla öldürme', 'nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme' ve 'nitelikli yağma' suçlarından 3'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu ile 30 yıl 6 aydan 50'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaya başlandı.

İlk defa yargı önüne çıkan zanlılardan Birol Karacal'a daha önceki sabıkasının neden olduğunu sordu. Karacal, 'Bir kadın bana iftira attı' deyince mahkemede bulunanlardan büyük tepki geldi. Daha sonra zanlılardan Celal Bay'ın ifadesi alındı. Celal Bay, Emani Al Rahmun'un evine zorla girdiklerini belirtti. Kadının bu sırada uykudan uyandığını söyleyen Bay, "Kendini korumaya çalıştı. Darp ederek bayılttık" dedi. Zanlı, 'Öldürülen çocuk neredeydi?' sorusuna şu yanıtı verdi: 'Çocuk ağlıyordu. Birol Karacal çocuğu boğarak susturdu. Çocuğu ve kadını arabaya bindirdik Dağlık bir alana gittik. Burada Karacal kadına tecavüz etti. Bana da tecavüz et dedi, ben de ettim" dedi.

Bu sırada Bay'ın Suriyeli kadının hamile olduğunu fark etmediklerini söylemesi tepki gördü. Tecavüzün ardından Bilal Karabay'ın Emani'yi arabadan indirerek öldürdüğünü belirten Celal Bay, "Ardından bebeği de yanına bıraktık İş bittikten sonra beni de eve bıraktı" dedi.

Zanlının bu katliamı 'iş' olarak tanımlaması dikkat çekti.

DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Bu orospu çocuklarına ömür boyu az gelir bu ve bunlar gibileri önce coplayacan sonra darağacına çıkaracan...