Erzurum Haber Girişi : 10 Ağustos 2012 21:30

Tuvalet büfesindeki bozuk paraları çaldı

Tuvalet büfesindeki bozuk paraları çaldı
Erzurum’da tuvalet büfesine girerek bozuk para ve bilgisayar çalan hırsız polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.
Erzurum Ajans-Erzurum’da tuvalet büfesine girerek bozuk para ve bilgisayar çalan hırsız polisin sıkı takibi sonucu kıskıvrak yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa Mahallesi 1. Muratpaşa Caddesi Muratpaşa Camii altı Erkek Tuvaletleri Büfesine girildiği ve tuvalet içerisinde bulunan 300 TL bozuk para ile 500 TL değerinde Laptop bilgisayarın çalındığının bildirilmesi üzerine olay yerine intikal eden Hırsızlık Büro Dedektiflerinin yapmış olduğu çalışmalar ve kamera görüntülerinin izlenmesi neticesinde; olayın şüphelisinin daha önceden hakkında bir çok kez hırsızlık suçundan işlem yapılan Ş.Y. olduğu tespit etti. Polisin sıkı takibi sonucu şüpheli Ş.Y, bugün hırsızlık masası ekiplerince yakalandı.
Şüpheli Ş.Y. hakkında Geceleyin İş Yerinden Hırsızlık, Mala Zarar Verme ve İş Yeri Dokunulmazlığını İhlal suçundan işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.