Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Şubat 2016 16:53

Uluslararası öğrencilerin Mersin kampı başladı

Uluslararası öğrencilerin Mersin kampı başladı
Erzurum'da okuyan uluslararası öğrencilerin bilgi, görgü ve kültürlerini artırmak; ülkemizin tarihi turistik yerlerini tanıtmak amacıyla Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlemiş olduğu kamp Mersin Silifke de başladı.
Erzurumajans-Erzurum'da okuyan uluslararası öğrencilerin bilgi, görgü ve kültürlerini artırmak; ülkemizin tarihi turistik yerlerini tanıtmak amacıyla Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneğinin düzenlemiş olduğu kamp Mersin Silifke de başladı. 14 ülkeden 42 öğrencinin katıldığı kampta öğrenciler hem eğlenecek hem de birçok konuda bilgi sahibi oluyorlar, 

Geçen sene ilki Bursa'da gerçekleşen kamp bu yıl öğrencilerin istekleri doğrultusunda Mersin'de yapılıyor. Kampta öğrenciler şehir hayatının stresinden uzak doğa ile baş başa dört gün geçirecekler. Kampın imkanlarından faydalanacak olan öğrenciler kampın son günü Mersin'in tarihi turistik yerlerini gezme fırsatı bulacaklar.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Erzurum Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ertan Aksakal, ''İkincisini düzenlediğimiz geleneksel kış kampı birlik beraberlik kaynaşma adına bizim için bulunmaz fırsat. Öğrenci arkadaşlar farklı kültürleri tanırken ülkemizin zenginliklerini de yerinde görme imkanı bulacaklar. Eğlenirken aynı zamanda öğrenecekler, öğrendikleri ile ülkemizin birer gönüllü kültür elçileri olacaklar. Mersin kampını gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan Atatürk Üniversitesi'ne teşekkür ederim.'' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.