Bölge Haber Girişi : 11 Temmuz 2011 12:22

Umumi tuvaletler yenileniyor!..

Umumi tuvaletler yenileniyor!..
Palandöken Belediyesi, esnafın ve vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında vatandaşların yoğun şekilde kullandığı Sakıp Efendi Camisinin tuvaletleri yenilendi.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi, esnafın ve vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında vatandaşların yoğun şekilde kullandığı Sakıp Efendi Camisinin tuvaletleri yenilendi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Esnaf ve Halk toplantıların da kendilerine müracaat ederek esnafın, vatandaşların kullandığı umumi tuvaletlerin çok yıprandığı için bu durumdan son derece rahatsız olduklarını belirterek yenilenmesi için yardım istediğini kaydetti.

Palandöken Belediyesi`nin vatandaşının ve esnafın yararına olacak çalışma şartlarını kolaylaştıracak her türlü hizmete koştuğunu vurgulayan Başkan Bulutlar,” Bu yardım talebine olumlu cevap vererek görevli arkadaşlarımız tuvaletler de hemen inceleme yapıp, nelerin, nasıl ve ne şekilde yenilenmesi gerektiği konusunda fizibilite çalışmasını gerçekleştirdi. Yapılması planlanan değişiklik ve yenilikleri çevre esnafına ve vatandaşlara anlatıp görüşlerini alarak derhal yenileme işlemini gerçekleştirdik. 2010 yılın da yaklaşık 7 mahallemiz de bu tür çalışma yaptık. 2011 yılı için de bu tür çalışmamız olacak. İlk çalışmamızı Sakıp Efendi Camisin den başlattık bir aksilik olmasa 10 mahallemiz dede bu tür çalışmayı yapacağız. Mahallelerimizi seçerken acil olanları ve hiç tuvaletti olmayan mahallelerimize öncelik veriyoruz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.