Un iste 10 kamyon getirip dökeyim, ama topçu dersen yok!

Şununrnşurasında liglerin başlamasına az bir süre kaldı ama onca iç ve dışrntransferdeki imzalara rağmen Büyükşehir Belediye Erzurumspor, harıl harıl yinernoyuncu arıyor.

Bugünrntesislerdeki odasına girdiğimde, başkan Saim Özakalın'ı yine birrnoyuncuyu transfer etmek için telefonla yöneticileriyle konuşurken buldum. Birrnkanat oyuncusu ile muhtemelen yarın(Perşembe) mukavele imzalaması beklenenrnmavi-beyazlı kulüp, özellikle hazırlık maçlarında eksikliğini gördükleri birrnstoper, bir santrafor ve bir de kaleci ile anlaşmanın peşinde. Eksik mevkilerirnde tamamlayıp lige girmeyi hedefleyen kulüp başkanı Saim Özakalın, bir de alt yapıdan oyuncunun transferi için GS'lirnyönetici Adnan Polat ile ben oradayken telefonla görüşme yaptı.  Bu sezon 'Polat Enerji' yazılırnformalar ile sahaya çıkacaklarını söyleyen Saim başkanın, Polatrnile bir hayli samimi olması, dikkatimden kaçmadı. Özakalın, bu ayınrnbaşlarında İstanbul'da görüştükleri Adnan Polat'ın kendilerine bu sezonrniçin büyük yardım ve destek sağladığını anlattı. Teknik direktör TaşkınrnGüngör'ün de ısrarlı talepleriyle en az 3 oyuncu daha alıp sezona 'merhaba'rndemeyi hedefleyen Başkan, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ile derngörüştüğünü söylerken, anlattıkları ile kendimi tutamadım güldüm. Hacettepe'dernoynayan 1995 doğumlu U 19 milli takım oyuncusu 50 maçta 46 gol atan santrafor AtabekrnÇiçek ve Gençlerbirliği'nden 1993 doğumlu Berat Tosun'u telefonla Cavcav'danrnistediğini belirten Saim Başkan, efsane ve kurt başkanın kendisine şurncevabı verdiğini aktardı:

''Saim başkan, kusura bakma ama istediğin oyuncular kampta. Ben kamptarnolan oyuncuları sana değil, kimseye veremem. Ben versem de hocaları vermez. Ornzaman hocaları der ki, bizim burda işimiz ne? O açıdan sadece sen değil,rnBaşbakan'dan bakanlara kadar çoğu kişi benden oyuncu istiyor. Sürekli bu işlerrniçin aranıyorum. Ben aslında uncuyum. Bana de ki, 'un lazım', benrnistediğin yere istediğin dakka 10 kamyon un getirip dökeyim.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.