Üneş'in özgüveni patlamış!

Hatırlatayım.

 

Geçen hafta yandaş, candaş kanal Kardelen’e çıkan Başkan Mehmet Sekmen, BB Erzurumspor yönetimi için, “Desteğimiz olacaksa, destek istiyorsanız, bizi seyirci olarak kimse görmesin. ‘Biz yönetimiz istediğimiz yaparız’ diyorsanız buyrun yapın” demiş ve kestirip atmıştı.

 

Anlamıştık ki, Kulüp Başkanı Hüseyin Üneş’in transfer politikası ‘kendi kafasına’ göreymiş ve istişare edilmediği için Başkan Sekmen kızmış.

 

Ne yalan söyleyeyim, Sekmen yerden göğe kadar haklı.

 

Parayı ben vereceğim, düdüğü başkası çalacak! Yok öyle bir dünya.

 

Belediyecilik faaliyetleri noktasında eleştirdiğim isim olan Sekmen’e bu konuda hakkını teslim etmeliyim.

 

En başından destek vermeseydi, bu şehir Süper Lig’i ancak rüyasında görürdü.

 

Öyle ya da böyle milyonları harcadı. Sadece para vermekle kalmadı her an, her maç, takım düşse de kalksa da kulübün yanındaydı.

 

Aynı hatalar yapılmasın” diye istişare istedi, karşılık bulamayınca da tepkisini ortaya koydu.

 

Tabi sosyal medya başta olmak üzere camia karıştı.

 

Çünkü herkes biliyor ki, Sekmen’in desteği olmasa bu kulüp bir arpa boyu yol alamaz.

 

Dedikodular, paylaşımlar o kadar arttı ki, ‘takım zarar görmesin’ endişesi taşıyan gazeteci Orkun Çizmeli devreye girdi. 

 

Tebrik ediyorum, ‘güzel iş’ yaptı.

 

Sekmen’i de Üneş’i de Erk Haber TV ekranında bir araya getirdi, kritik soruyu da sordu.

 

Desteğiniz devam edecek mi?

 

Sekmen’in tavrı netti.

 

“İstişare edelim diyorum, ben uyardım. İstiyoruz ki, takım kalıcı olsun, sadece Türkiye değil, Avrupa liglerinde top koştursun. Bizim yaptıklarımız, desteğimiz ortadadır. Yükü herkes paylaşsın. Biz elimizden gelen gayreti verdik vermeye de devam edeceğiz. Kamuoyu bilsin ki, bizim desteğimiz olmadığı sürece bu takım bir adım ileri gidemez. 6 yılda neler yaptığımız ortada. Kamuoyunda bunun kıymetini bilmeyen insanlar var. Kulübe destek veren, her türlü sıkıntısını çözen, kara günde, neşeli günde yanında olan insana küfür edilir mi? Talimat verdim, mahkemeye vereceğim.”

 

Çok ilginçtir.

 

Programı izleyin siz de göreceksiniz. Sekmen konuşurken, Hüseyin Üneş havaya bakıyordu.

 

Evet, evet bulutları izliyordu.

 

Son iki yıldır başkanlık görevini yürüten ve kulübün bugünlere gelmesinde emeği olan Üneş adeta özgüven patlaması yaşıyordu.

 

“Yayında ses gitti kaçırdım ama onursal başkanımıza medyadan cevap vermek bana yakışmaz. Eleştirileri çok önemli… Geçmişte yaşananlardan dolayı tereddütü olduğunu bilmiyorum zaman zaman arayıp kendisine bilgi veriyorum” sözleriyle Sekmen’in ‘haklı tavrı’nı doğruladı.

 

Umarım bu programdan sonra Hüseyin Üneş, Sekmen konusunda ‘gereğini’ yapar.

 

Bir uçak kaldırdı diye hiç de ihtiyacı olmayan Acun’u pazarlayacağına, “Şu futbolcuyu düşünüyoruz, siz ne dersiniz?” diye soracağı Sekmen’den iki uçak parası alırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • taraftar61 24 Ağustos 2020 10:42

    evet başkan üneş doğrular tektir, bbşk ile istişare ediniz, orası babanın çiftliği değil, yoksa gelecek yıl yine düşersiniz, ben trabzonlu olarak söylüyorum, gelin trabzonspora oynatmadığınız futbolcuları iste ne kaybedersin? ama üneş bırak şu acun işini, acun destek veriyorsa veriyordur ancak bu takımın sahibi erzurumlu dadaşlardır...şehire sırtını dönme yoksa sana da sırtını dönerler derim ben..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Yusuf Çelikh 23 Ağustos 2020 11:24

    Belediyenin desteği ile, yani evine ekmek götürmek için -40 derecede çalışan, inşaatlarda amelelik yapan insanların parası ile 11 kişi top oynayacak -para kazanacak- diye bir klüp desteklenemez para aktarılamaz. Ben hakkımı helal etmiyorum. Kim futboldan zevk alıyorsa gitsin parasını verip bilet alsın bağış yapsın takımını desteklesin. Ama benim verdiğim vergi ile kimse bu işlere girmesin. Yazık memlekette bir tane fabrika yok neymiş devlet fabrika yapmazmış. Belediye paraları buraya harcayacağına yolları kaldırımları yapsın... Fabrika yapmayan devlet-belediye kahvehanelerde köşelerinde akşama kadar iş olmadığı için pinekleyen benim gencime gel Erzurumspor'u şampiyon yaptım demekle iş yaptığını sanmasın...

  • Dadaşım 23 Ağustos 2020 09:51

    Sekmeni tanımam etmem bazı gayrı meşru işleri varmış görmedim evet yapıyor dersem mesul olurum ha gelelim sekmenin şehir için ve kulüp için yaptıklarına şu Erzurum?un kalesinin çevresi sarhoşşarla doluydu şu dağ mahallesi vere bir sürü yer Erzurum?a uzaktan bakan köye gidiyorum sanırdı şu çevre yolunun güzelliği zaten dillere destan gelelim kulübe yaptıklarına zaten yazmama gerek yok sen amatörden alacan her sene şampiyon olup süper lige çıkacan sorsan adama gülerler parayı veren zaten bu adam Üneş kim getiren zaten sekmen götüren de sekmen olur adamın hakkının yemeyin vallahi kendim oy bile vermedim

  • Cem Emce 23 Ağustos 2020 01:54

    Sen hayırdır birden Sekmen sevici oldun. Bu takım bu şehrin takımı. Kamu kaynağını kullanan birine babasının malını kullanıyormuş gibi güzelleme yapmakta neyin nesi onur efendi.

  • Şeref kandemir 22 Ağustos 2020 21:43

    Transferde komisyon olayı varsa bilinki kavga onun içindir.

  • Cizbiz 22 Ağustos 2020 20:01

    Sekmen bey kesinlikle bu kulupte olmali. Kimse inkar etmesin ki bugunlere Sekmen ile gelindi. Adam doğru demis istişare yapalim diye; neden üneş bunu ters tepmis. Uñes sadece cakma yoneticilerden olusan toplulugu istememesinde hakli.

  • Dadas 22 Ağustos 2020 19:06

    Bugün Rize bile Erzurum u geçti işsizlik hat safhada kahve köşelerinde bir sürü işsiz kardeşlerimiz var bı zahmet gençleri düşünsünler benim cumhur başkanıma vatanima canımı veririm ama biraz lütfen Erzurum u dusunsunler

  • Dadaş 22 Ağustos 2020 18:47

    Sayın Sekmen lütfen hem belediyeden hem Erzurum spordan lütfen elini çek bir Erzurum lu olarak üzülüyorum Erzurum maneviyat yüksek olan bir şehri köye cevirdi Erzurum bunu haketmedi Erzurum inşallah Erzurum kılar bu sefer uyanirda Mehmet Sekmen gider