Erzurum Haber Girişi : 10 Ekim 2023 13:45

Ünlü isim Erzurum'a geliyor

Ünlü isim Erzurum'a geliyor
Sosyal medyada yaptığı tiplemeler ve şovlarıyla yaklaşık 3 milyon takipçiye sahip olan başarılı komedyen Gökhan Ünver, Erzurum'a geliyor.

Sosyal medyada yaptığı tiplemeler ve şovlarıyla yaklaşık 3 milyon takipçiye sahip olan başarılı komedyen Gökhan Ünver, Erzurum’a geliyor.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoalar ile adından sıkça bahsettiren son dönemin başarılı komedyeni Gökhan Ünver,11 Kasım Cumartesi günü saat 19.30’da Erzurum İbrahim Erkal Kültür Merkezinde izleyicisiyle buluşacak.

 

Doğallığı ve çektiği videolar ile izleyenlerin gönlünde taht kuran başarılı komedyenin İnstagram hesabında 3 milyona yakın takipçisi var. Ürettiği video içerikleriyle uzun zamandır büyük bir kitleye hitap eden Gökhan Ünver, bu kez sahnede mizahıyla sevenlerini kahkahaya boğacak.

 

Başarılı komedyenin İbrahim Erkal Kültür Merkezinde yapacağı stand-up gösterisinin biletleri ise aylar öncesinden tükendi. Kaynak/Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.