Vali Ahmet Altıparmak'tan ders gibi tespit: PKK, kirli bir oyunun kana bulanmış bir parçası

''Türkiye'yi Irak, Suriye ve Mısır'a benzetmek isteyenler akla hayale sığmaz her türlü kanlı senaryoyu sahnelemek istiyorlar. Bizim görevimiz ise, bu pis oyunu bozmaktır.''

Sömürü sisteminin iğrenç bir tezgâhı

TERÖR örgütü PKK'nın kalleş saldırıları  yüzünden millet olarak yüreğimizin dağlandığı şu günlerde, en serinkanlı tespitlerden birini de Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak yaptı. PKK'nın emperyalist güçlerin Ortadoğu'da çevirdikleri büyük oyunun içinde çok küçük ve tek kullanımlık bir parça olduğunu belirterek, "Onlar istiyor ki, Diyarbakır Bağdat, Hakkari de Halep veya Şam gibi olsun. Bizler hep birlikte bu kirli ve kanlı oyunu bozarak, kurdukları tuzakları başlarına geçirmeliyiz" dedi. Altıparmak," Artık karadan cephe savaşı bitmiş, kapitalizmin en ağır sömürü sistemiyle bu saldırılar devam etmektedir. Bugün baktığınız zaman Irak, Suriye, hatta Mısır maşalarını kullanarak buralardan o art niyetli ülkeler fazlasıyla hem gelirlerini artırmışlardır, zenginliklerini artırmışlar hem de Asya'daki, Orta Doğu'daki insanları kan revan içerisinde bırakmışlardır " şeklinde bir değerlendirme yaptı.

PKK ve benzeri terör örgütleri Batı'nın rant kapısı!

"
NASIL Irak'ta, Suriye'de bugün ciddi manada sömürü varsa benzer sömürüyü buralarda yapmak onların en büyük arzusu. Ama bu arzuya direnme zoru oyunu bozar demekte bizim işimiz" şeklinde bir tespitte bulunan Vali Altıparmak, herkesin her zamandan daha fazla uyanık ve izan sahibi olması gerektiğini söyledi. Altıparmak, sözlerini şöyle tamamladı: " Baktığınız zaman Irak'ta yer altı zenginlikleri inanılmaz şekilde bedava Avrupa'ya akıyorsa Avrupa'nın zenginliği olmaktadır. Aynı şekilde savaşlar neticesinde son yaklaşık 1 yıl içerisinde bundan bir ay önce yayınlanan rakamlara göre, sadece Almanya'nın silah satışından elde ettiği gelir 6,5 milyar dolar, yaklaşık 20 milyar Türk Lirası. Bu kadar büyük rant elde eden, zenginliğini kana borçlu olan ellerin bunu kesmesi mümkün mü? Bu devam edecektir." 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • iboc 01 Ocak 1970 02:00

    Sende soruya soruylakarsilik verirsen devamsiz