Erzurum Haber Girişi : 06 Nisan 2016 19:10

Vali Altıparmak, çatısı yanan Ortadüzü İlkokulunda

Vali Altıparmak, çatısı yanan Ortadüzü İlkokulunda
Vali Ahmet Altıparmak kısa bir süre önce çıkan yangın sonucu çatısı yanan Ortadüzü Köyü İlkokulunda incelemelerde bulundu.

Erzurumajans-Vali Ahmet Altıparmak kısa bir süre önce çıkan yangın sonucu çatısı yanan Ortadüzü Köyü İlkokulunda incelemelerde bulundu.


Beraberinde Yakutiye Kaymakamı Ahmet Deveci, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ile birlikte 2 derslikli ve ana okuluyla birlikte toplam 38 öğrencinin eğitim- öğretim gördüğü Ortadüzü Köyü İlkokuluna giden Vali Ahmet Altıparmak, Okul Müdürü Tayfun Karakaya'dan yangının çıkış nedeniyle ilgili bilgi aldı. Bahçede çocuklarla sohbet eden ve sorular yönelten Vali Altıparmak, okul lojmanı, ana okulu ve dersliklerde incelemelerde bulundu. Eksikliklerin giderilmesi yönünde ilgililere talimat veren Vali Altıparmak, yangında dersliklerde herhangi bir zararın oluşmadığı, sadece çatının yandığını belirtti. Okulda eğitime ara verilmeden devam edildiğini ve okulun yanan çatısı ile birlikte tüm eksikliklerin giderileceğine dikkati çeken Vali Altıparmak "Yangında en büyük sevincimiz, çocuklarımızın ve köydeki vatandaşlarımızın zarar görmemiş olması. Tüm eksiklikler çok kısa bir süre içinde giderilecek" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.