Erzurum Haber Girişi : 13 Nisan 2016 20:25

Vali Altıparmak, ödenek taleplerinin bir an önce yapılmasını istedi

Vali Altıparmak, ödenek taleplerinin bir an önce yapılmasını istedi
Erzurum il Koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık eden Vali Ahmet Altıparmak, yatırımcı kuruluşlardan ödenek taleplerini bir an önce yapmalarını istedi.
Erzurumajans-Erzurum il Koordinasyon kurulu toplantısına başkanlık eden Vali Ahmet Altıparmak, yatırımcı kuruluşlardan ödenek taleplerini bir an önce yapmalarını istedi.

Erzurum İl Koordinasyon Kurulu toplantısı bugün valilikte yapıldı. Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıya kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı. 2016 yılının gerçekleştirilen ikinci toplantısının hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Altıparmak,bu yıl için toplam proje sayının 735, proje tutarının 4 milyar 203 milyon 743 bin lira olduğunu bildirdi. Program yılı ödeneğinin 2 milyar 1 milyon 247 bin, harcama tutarının 462 milyon 983 bin lira olduğuna işaret eden Vali  Altıparmak, yatırımların nakdi gerçekleşme oranının yüzde 23.7 olduğunu söyledi. İnşaat mevsiminin başlayacağına işaret eden Vali Altıparmak, yatırımların istenen seviyeye ulaşması için tüm imkanların seferber edileceğini belirtti, ödenek taleplerinin biran önce, ihalelerin zamanında yapılması halinde yatırımların daha hızlı gerçekleşeceğini belirtti. İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, Atatürk ve Erzurum Teknik Üniversitesinin çalışmaları konulu sunum ve açıklamalar yapıldı. Toplantıya katılan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.