İlçeler Haber Girişi : 16 Aralık 2013 11:26

Vali Altıparmak başarı belgesi ile ödüllendirdi

Vali Altıparmak başarı belgesi ile ödüllendirdi
Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askeri personellerin Değirmenlidere Köyü Ortaokulunda tadilat çalışması yapması Vali Altıparmak'ın takdirini kazandı.
Erzurumajans-Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı askeri personellerin Değirmenlidere Köyü Ortaokulunda tadilat çalışması yapması Vali Altıparmak'ın takdirini kazandı.

Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan askerler, Değirmenlidere Köyü Ortaokulunda onarım yaptı. Öğretmenler odasının zeminini laminant parke döşeten ve okulun giriş kısmında bulanan merdivenlerin onarımını yapan askeri personeller ayrıca taşımalı öğrencilerin öğlen yemeklerini sıcak bir ortamda yiyebilmeleri için, okulun arka kısmında bulunan eski binanın kapı, pencere, kalebodur, boya ve elektrik tesisatını yaparak yemekhane haline getirdiler.
Ayrıca Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekibi de Değirmenlidere Köyü Ortaokulu öğrencilerine trafik dersi vererek öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

İlçe Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı bu anlamlı çalışma Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'ın dikkatinden kaçmadı. İlçe Jandarma Komutanı ve askeri personellerin bu duyarlı davranışından dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Altıparmak, İlçe Jandarma Komutanlığı adına İlçe Komutanı Jandarma Yzb. Selami Keskin'i Başarı Belgesi ile taltif etti.

Daha önce yapılan çalışma ile fiziki imkanları geniş olmayan okulları kurum ve kuruluşlarla eşleştirdiklerini ifade eden Vali Altıparmak, kurumların bu manada çalışmalarını sürdürdüğünü ve eksiği olan okulların bu desteklerle daha kaliteli eğitim yuvaları haline geleceğini belirtti. Vali Altıparmak Şenkaya İlçe Jandarma Komutanlığı'nın bu çalışmasının örnek olmasını da istedi.
Sera Üreticisini Tebrik Etti

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak Erzurum'da kurduğu serada 48 çeşit ürün elde eden Erzurum Sebze Üreticileri Derneği Başkanı Necati Yıldızer'i de tebrik etti. Başkan Yıldızer'in Erzurum'da bir algıyı yıktığına dikkat çeken Vali Altıparmak burada da seracılığın yapılabileceğini göstermesi açısından bu çalışmanın önemli olduğunu vurguladı. Haberi basından okuduğunu söyleyen Vali Altıparmak Erzurum ve çevresinde seracılığın yaygınlaşması gerektiğini sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.