Erzurum Haber Girişi : 14 Nisan 2016 17:25

Vali Altıparmak başkanlara tavsiyede bulundu

Vali Altıparmak başkanlara tavsiyede bulundu
Erzurum Genç MÜSİAD Başkanı Emrah Öztürk, Erzurum Genç Memur-Sen Başkanı Yakup Kürşat Aras, Milli Türk Talebe Birlik Başkanı Uğur Aksu ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler, Vali Ahmet Altıparmak ile makamında görüştü.
Erzurumajans-Erzurum Genç MÜSİAD Başkanı Emrah Öztürk, Erzurum Genç Memur-Sen Başkanı Yakup Kürşat Aras, Milli Türk Talebe Birlik Başkanı Uğur Aksu ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler, Vali Ahmet Altıparmak ile makamında görüştü.

Erzurum'un genç başkanları çalışmaları hakkında Vali Ahmet Altıparmak'a bilgi verdi. Başkanlar, büyük bir genç potansiyele sahip olan Erzurum'da gençlik çalışmalarının nitelikli ve hedefe ulaşan bir noktaya gelmesini savunduklarını bu çalışmalarının topyekün ve ortak akılla yapılması gerektiklerini belirterek, bu konuda kendisinin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanmak istediklerini söylediler.

Gençlik çalışmalarının çok önemli olduğuna vurgulayan Vali Altıparmak, Erzurum'un kültürel ve tarihi zenginliğe sahip kadim bir şehrin evlatları olarak kendilerini iyi yetiştirmelerini, kentin sorunlarını da sahiplenmeleri ve bu bilincin oluşturulması için gayret göstermeleri gerektiğini belirtti. Yaptıkları çalışmalardan dolayı genç başkanları tebrik eden Vali Altıparmak, ayrıca bol ama seçici kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.