Erzurum Haber Girişi : 11 Ekim 2013 14:46

Vali Altıparmak MNG'nin yatırımlarını inceledi

Vali Altıparmak MNG'nin yatırımlarını inceledi
MNG Holding tarafından Erzurum'da yapımına başlanılan alışveriş merkezi ve rezidansların örnek projeleri tanıtım ofisinde taliplilerinin beğenisine sunuldu.
Erzurumajans-MNG Holding tarafından Erzurum'da yapımına başlanılan alışveriş merkezi ve rezidansların örnek projeleri tanıtım ofisinde taliplilerinin beğenisine sunuldu.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ve İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız MNG satış ofisinde örnek daireleri gezdi. Firma yetkililerinden bilgi alan Vali Altıparmak bu yatırımın Erzurum'a yakışacağını belirterek, "Rezidanslar, Alışveriş Merkezleri ve Sosyal Donatılar ile Erzurum güzel bir yatırıma kavuşacak. Bölge ve çevre iller içinde anlamlı bir yatırım oldu. Erzurum, bölge için bir alışveriş merkezi." şeklinde konuştu.

Tanıtım ofisinde bulunan birbirinden farklı büyüklük ve plana sahip daire örneklerini gezen Vali Altıparmak, modern siteyi hayata geçirecek olan MNG yetkililerine başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.