Magazin Haber Girişi : 14 Aralık 2013 21:58

Vali Altıparmak Palandöken'de kayak öğreniyor

Vali Altıparmak Palandöken'de kayak öğreniyor
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Palandöken'de kayak dersi almaya başladı.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın özel haberi-Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Palandöken'de kayak dersi almaya başladı.

Vali Altıparmak'ın, deniz seviyesinden  2 bin 100 metre yükseklikteki Xanadu Snow White Oteli'ninkayak pistindeki ilk  dersi 1 saat 15 dakika sürdü.

Uzman eğitmenler nezaretinde kayak öğrenmeye başlayan Vali Altıparmak, "Bu sezon  Palandöken'e doğu ülkelerden çok sayıda turist bekliyoruz. Yurt dışından gelecek konuklarımıza çok iyi bir hizmet ve daha iyi reklam yapmayı hedefliyoruz. Palandöken'de kayak yapan her yabancı konuğun gelecek sezonlar için gönüllü elçiler olması için gayret edeceğiz. Ben de ilin valisi olarak  en kısa sürede kayağı  öğrenerek  bu eşsiz doğal güzelliklerde kaymak istiyorum" diye konuştu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • betül korkmazcan 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Valim Erzurum adına BÜYÜK ŞANS, ERZURUM ADINA GÜZEL İŞLERE, ORGANİZASYONLARA İMZA ATACAK....

  • Bahadır Önal 01 Ocak 1970 02:00

    Ya Cem Bakırcı abim, maşallah nazar değmesin, bir ayağın Erzurum Barosu`nda bir ayağın Palandöken`e ayak basıyorsun, her yerdesin gazetecilik mesleğine, heyecanına imreniyorum. Erzurumajansı`ı da hızlı habercilik anlayışından ötürü Sn Orhan Bozkurt bey kardeşimizi kutluyoruz. Başarılar...Av. Bahadır Önal