Ekonomi Haber Girişi : 04 Eylül 2014 12:57

Vali Altıparmak Turkcell Global Bilgi'de...

Vali Altıparmak Turkcell Global Bilgi'de...
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Turkcell Global Bilgi İş Ortağı ve Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener, tarafından karşılanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak'a 2 bin kişinin istihdam edildiği çağrı merkezi hakkında bilgiler verildi. Vali Dr. Altıparmak,  kentteki çağrı merkezlerinin ürettikleri hizmetin yanı sıra sağladıkları istihdamla da çok önemli bir hizmet yaptıklarını söyledi.

Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener de, Turkcell'in Erzurum'u her zaman önemsediğini ifade ederek, Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi'nin şehrin ekonomik ve iktisadi hayatına katkıda bulunmaya devam edeceğini kaydetti.

VALİ DR. ALTIPARMAK, 'ÇOK GÜZEL KOMPLEKS, ÖNEMLİ İSTİHDAM ALANI"

Turkcell Çağrı Merkezini gezerek beraberinde Erzurum Bilgi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şener, Global Bilgi Bireysel Yönetici Murat Kamil Öztürk'den bilgi alan Vali Dr. Altıparmak, çalışanlarla sohbet etti.

Vali Dr. Altıparmak," "Anadolu yatırımları konusunda sektöre cesaret veren Turkcell' Globalin ülkemizin dört bir tarafından çağrı merkezleri açarak çok önemli istihdam alanları yarattı. Halen de yaratmaya devam ediyor Türkiye'de Çağrı Merkezleri gençlerimize birer iş imkânı sağlıyor. Gençlere iş imkânlarının sağlanmasında güzel bir hizmet alanı oluşturulmuş. Özellikle Turkcell Global Bilgi Yöneticilerine Erzurum'da böylesi önemli bir yatırıma imza attıkları için teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.